1. 126.
    0
    başlığı okuyunca güldüm benimde seninkine yakın. 18 ekimde ayrıldık. ve hemen hemen aynı sebepten 3 yıldır tanıyorum çok gelgit oluyordu biraz arkadaş havası falan derken ayrılmadan önce 5 aylık birlikteydik.

    dedim ya önceden çok gelgit olmuştu. seviyordum. buluştuk bir gün her şey iyi güzel (pztsi günüydü) sonra perşembe günü bana,

    ben seni seviyorum ama aşık değilim, (buraya dikkat) herkes böyle birbirini sevebilir dedi. bende nasıl yani falan derken biraz kıvırdı. bence aşk hemen olmaz zaman lazım vs. dedi. hani önceden aşığım diyordun dedim. yanıldığımı anladım dedi. emin misin dedim evet kesinlikle dedi.

    bende ne yaptım biliyor musun?

    öyle mi canım dedim, sen çok iyi güzel akıllı birisin seni tanıdığıma sevindim hakkım helal olsun gibi, hiç gibinde olmayan bi tavırla nutuk attım. yolun açık olsun vs. vs. oda nolur böyle konuşma senin hakkına girdiğimi düşünüyorum vs. dedi. dedim ne demek ne hakkı helal olsun * vs. gibi konuştum.

    sonra bir kaç ona ait şeyi gönderip mesaj attım gönderdim al diye teşekkür etti sonra hakkını helal et çok hakkında geçti alchemist dedi. ne hakkı olur mu öyle şey hadi hoşçakal dedim. ve o gün bu gündür facebook twitter sildim bir daha hiç aramadım.

    niye biliyor musun? her şeyi dese ayrılmazdım. o lafı dedi ya bitti. tecrübelerimle sabittir ki o ilişkiden daha bir gib olmayacağını biliyordum.
    böyle konuşmak istemem ama seninkininde benimki gibi biraz zütü kalkmış. daha iflah olmaz panpa. sal gitsin.

    ben saldım çok raahatım. çok seviyordum, ama elimden geleni yaptım. daha gibimde olmaz. aklıma bile gelmiyor, canım sıkılıyor işsizim arada aklıma gelsin diye uğraşıyorum ama gelmiyor a.k. unutamam dediğimi o derece unutmuşum *
    ···
   tümünü göster