1. 1.
    +9 -2
    öncelikle behzat, işler güçler, leyla mecnun, 1e1k gibi işleri hariç tutuyorum onu söyleyeyim... (bu saydıklarımı da izlemiyorum, sözüne güvendiğim bazı kişiler ve sözlükte böyle deniyor diye yazdım)

    ama onun dışında türk dizisi izlenir mi lan? evdeki anne-baba-nine vs. anlarım da 15-30 yaş arası olup da türk dizisi izleyenin kafasını gibim. bi kere senaryolar özgün değil. gibik sokuk aşk üçgenlerinden kurulu senaryolar var. süreleri çok uzun 1 sa 40 dk. dizi mi olur lan? bugün bir sinema filmi o kadar sürüyor. bir film 1-2 ayda çekilirken aynı süredeki bir dizi 6 günde çekiliyor? tabii kaliteli olmuyor mk. yabancı bir dizi bir sezonunu 12-14 bölüm yaparken bizimkiler bir yılda 30-35 hafta dizi yapıyor haliyle on bölüm sonra senaryo mala bağlıyor.

    ya bana bir tane türk dizisi gösterin ki; kanser olduğunu ve günlerinin sayılı olduğunu öğrendiğinde, uyuşturucu üretip ailesine para bırakmak isteyen bir kimyagerin hayatını anlatsın. bana bir türk dizisi gösterin ki; gündüz adli tıp uzmanı olup gece seri katillik yapan ve neden seri katil olduğunu pgibolojik olarak anlatan bir proje olsun... varsa yoksa gibindirik aşk üçgenleri mna koyum, millet de ağzı açık izliyor armut gibi...

    özet: okuyacağınızı sanmıyorum neticede amlı capsi falan da koymadım buraya... neyse açın hadi muhteşem yüzyıl veya kuzey güney var bu akşam. süper yapımlar seçim yapması zor valla.

    edit: panpalar alınmayın ama başta saydığım o kaliteli dediğim yerlileri de izlemiyorum. lafına güvenebileceğim üç-beş insan kaliteli diyor diye herhalde kalitelidir diyorum.
    ···
   tümünü göster