1. 1.
    +1
    panpalar size bir kaç sorum olacak

    ben ilk sezon blackburn ile başladım 2. sezon premiere çıktım. 3-4 iyi transfer yaptım. ama takım bomtak oynadı. bütün sezon en ufak takımdan zar zor puan alıp küme düşmeden kurtuldum. tabi yönetimde benden talebi küme düşmeyi önleydi.

    neyse asıl sorun burada başlıyor. 3. sezona başladım takıma sadece 1 kaleci ve 1 defans aldım. 1 önemli forvetimi sattım. yani takımın dengesinde pek bi değişiklik olmadı. fakat yönetim bana "orta sıralarda bitir" dedi. bende way dıbına koyim dedim devam ettim.
    ne olduysa bundan sonra oldu takım zehir gibi oynamaya başladı. ligde 7. yim maçı izle dediğim maçlarda hep yeniyorum, kendim oynadığımda da sanki hep şans benden yana gibi. ara pası atıyorum adam akıyor, kafa toplarından goller falan. şimdi 2. devre başladı takım yine taka sardı. lig sonuncusundan 4 tane yedim. benim defans mala bağladı. forvetlerde öyle.

    ekşi de bir kaç bin script falan diyordu bu kariyer modunda da var mı? nedir bu beyler? moralden falan mı ara dönemde 5-6 adam gönderdim ondan olabilir mi ?

    bu tak fm 2013'de de olurdu ama o menejerlik oyunu a.q kendim oynadığım maçlarda böyle olması çok garip
    ···
   tümünü göster