1. 26.
    +1 -1
    türk siyasetinde bir anadolu sevdası aldı başını gidiyor. anadolu şöyle iyi, anadolu böyle güzel, anadolu insanı saf-temiz, yardımsever, vicdan sahibi, vatanına bağlı, vs..

    bunların hiçbirine itirazım yok, doğrudur, öyledir. lakin trakya'da yaşayan tc vatandaşları nedir? trakya kötü müdür? trakya insanı çirkef midir, soysuz mudur, hırsız mıdır, uğursuz mudur?

    trakya insanı türk değil midir? hepsini geçtim trakya insanı türkiye cumhuriyeti vatandaşı değil midir?

    türk milliyetçisi olduğunu iddia eden parti de dahil olmak üzere tüm siyasi partiler anadolu türküsü tutturmuşken, bir tek osman paşa'nın genel başkanlığını yürüttüğü hepar'ın 28 temmuz 2008 tarihli bildirgesinde "anadolu ve trakya'da yaşayan türk halkı" ibaresi yer almıştır.

    sadece 3 şehirden ve hepi topu 1.5 milyon kişiden oluşan bir yöre olsa da, trakya da bu memleketin bir parçasıdır; hem de en ileri, en aydın, en müreffeh bir parçasıdır..

    onca siyasi parti arasından trakya'nın adını telaffuz eden tek siyasi parti olmasından ötürü hepar'a ve de parti genel başkanı sayın osman pamukoğlu'na sempati ile bakıyorum, huzurlarınızda da kendisine teşekkür ediyorum.

    özet: tüm türkiye'ye hitap eden başarılı bir siyasetçidir kendisi.

    not: mevz-u bahis olan bildirgeye bu linkten ulaşılabilir: http://www.hakveesitlik.org.tr/28_temmuz_cagrisi/
    ···
   tümünü göster