1. 1.
    +28 -6
    yeteneksizlikerini; birbirlerine sataşarak,
    nickaltlarinda göstermelik atışmalarda birbirlerini parmaklayarak,
    son gelen nesile saydirarak, (ki bunu yapan ya gerizekalidir ya da vurdurmaya meyilldir, nesil denen saçma sapan rakamsal değer belirlemez yeteneği, şu açıklamayı yapıyor oluşum dahi saçmalık)
    konu olarak; sözlük kızları gibi bayık bir konu ile beslenmeye çalışan kevaşeler.

    tespit yapip, yazabilmek için önce okumak gerekir, dinlemek, izlemek, analiz etmek.

    üye olduğum ilk bir ay pek bir şey yazmadım, kim nasıl davranıyor, nasıl sivriliyor, kimler histerik maskesi takmış, kimler şizofren, kimler oğlan, kimler pekekent , kimlerin ruhu kanserli ve tabi kimler kral olduğunu sanan kevaşeler?
    şu dönem biraz zamanım vardı ve takibe aldım.

    bakın; şu yukarıda bahsettiğim biri hariç, diğer tüm karakterlere bürünebilirsiniz, personalarla dolaşabilirsiniz, bir gün birini, başka bir gün diğer karakteri oynayabilirsiniz, hele bunu becerebiliyor ve kendinizi takip ettirebiliyorsanız, siz iyi analiz edebiliyor, iyi imgeliyor, iyi yazıyorsunuzdur.

    işte bunlar nifak tohumudur, yetenekleri yoktur, olmadığı için ortamı bozmaya, dikkatinizi dağıtmaya çalışır birbirine düşman iki cenah yaratmaya çalışır ve bu çatışmada, yaralanan veya ölmek üzere olanlarla beslenir, aksi bir tutum sergilerse, ana rahminde çürüyen bir fetus gibi doğmadan ölür.

    onların belli bir giriş saatleri var ve yalnız hareket etmiyorlar, tıpkı çakallar gibi, birkaç leş bulup beslenmeye çalışıyorlar. düşündürmüyor, eğlendirmiyor bir o kadar sıkıyorlar. ben o saatlerde girmiyorum sözlüğe mesela, çünkü onları tokatlama isteğime gem vuramayacağımı biliyorum.

    sizlerin de aynı şeyleri hissettiğinize eminim inci sözlük erkekleri..

    hepimiz bunları biliyoruz ve hepimiz kaçıncı nesil olursak olalım, onlardan sıkılıyor, tiksiniyoruz.

    ne zaman vazgeçip, sıkılıp gidecekler bilemiyorum ama

    inlerinden çıktıklarında ölü taklidi yapin yeter, belki kısa bir süre sonra, gibtir olup giderler.

    edit:imla.
    ···
   tümünü göster