1. 26.
    +7
    neyse svadyayı bayağı çükerttik bizim lordlarla kontlarla yarllarla.bu yarl'larda sonradan katılıyo bizim krallığa.e tabi aile genişleyince kavgada artıyo. birilerinin gitmesi gerekiyor. kral ragnar bikaç kişiye gibtiri çekti. bikaçı sonradan gelen bikaçı eskiden olan tanımadığım. ansızın şöyle bişey gördüm "kral ragnarın emriyle emir aeric sarranide gibtirolup gitti."ulan ne sevindim var ya.beter olsun pekekent.ama kızı hala çağırıyo amk "gel gel ahmerrad şehrine gel zütümü gib" falan. ebesinin öteki ucunda gibseler olmaz gidemem. zaten savaştayız amk.

    bu svadya muallaklerininde 2 kalesi kalmış. biri pravenin solunda olan denize kıyısı olan birisi de ta ebesinin amındaki bi kale. kral harlaus "abi barış yapak mı ehe ehe?" falan demiş ragnar reyize. okeyledi herhalde barış yaptık amk. bırakmadı ki reyiz gibelim anasını."onun da zamanı gelecek" diyo.

    yine allahın çölünde köy yağmalıyorum sarranid binlerini öldürüyorum falan ansızın rodok krallığı savaş açtı bize. ahaha.ulan siz kimsiniz pekekentler haklı davamızda bize engel oluyonuz lan diye atarlandım bi an.üstüne üstlük bana verilen ilk köyün saldırı altında olduğu haberini aldım bu rodok binleri tarafından. evet tarafından. haydi bismillah oraya koş amk.

    devamı gelecek
    ···
   tümünü göster