1. 1.
    +9
    olay geçen sene başıma geldi. o ara bir sevgilim vardı işte bunla vapurdayız karşıya geçiyoruz(avrupa yakasına). neyse sarılmışım buna falan titanik misali. birden durdu dedi ki aşkım telefonunu verir misin bi. biz de o ara baya yakınız 2-3 senelik sevgilim telefonlarımızı falan veririz birbirimize bakarız otuna takuna. ben de rahatım whatsappımda smsimde baska kızlarla falan konusmuşluğum yok rahatım. verdim teli. aldı çat diye internete girdi. history'e tıkladı.

    ananı gibiyim! benim telefon androiddi o ara yabancı siteler engelliydi falan teldeki adam gibi tek ferre sitesi rokettube'du. rokettube'u bilenler bilir. başlıklar çok leştir. kızın okuduğu listeyi aktarıyorum. abartıyorsam huur çocuğuyum. "bakire patlatma ferresu" "bozma videoları" "züt kanatma" "amdan giriş zütten çıkış" kız bana yazıklar olsun bakışıyla bakmakta. benim başımdan kaynar sular akmakta. aşkım valla öyle değil. google'da ferre diye aratınca siteye girdim sitedeki başlıklar öyle. benim yazdığım şeyler arattığım şeyler değil onlar. dıbına koyim özrüm kabahattimden büyük...

    kız bi 10 dk falan konuşmadı benle. karşıya geçince de evlerimize dağıldık. olm o güne kadar hep cool bir insandım. benim en cool hallimle davranıyordum ona. tüm karizmam 1 dk içerisinde yok oldu. okulda bizimkilere anlattığımda hepsi: oo bakirebozan gelmiş diyordu sınıfa geldiğimde.

    şuan çıkmıyoruz kızla. gibtirsin gitsin amından girip zütünden çıktığım.
    ···
   tümünü göster