1. 1.
    +7 -1
    yılların sözlükçüsü olarak konuştuğum kadınların anlattıklarını sentezleyerek yapmış olduğum tespit .kadınlar erkeğe göre daha çabuk kapılıyor duygu seline..

    kadınların ilk duygularına yöneldiğinizde kalbinin anahtarlarını alabilme yetisine sahipsiniz beyler. kızların aşk ,sevgi anlayışları bizimkinden farklıdır.ne olursa olsun aşık, kezban,fahişe ve aklınıza gelebilecek kadın türleri hepsi için durum aynı. inanmayın onların ben ruhsuz ve soğuk bir kadınım deyişlerine . ilk saldıracağınız nokta bu olsun.

    normal tipli bir erkekseniz güzel olan her kadın size aşık olabilir. kişiliğiniz birazda iyiyse kadın çin ciks ikinci planda kalır. size atrık bağlanmaya başlar. kendi gecelerinde hayal eder sizi.
    diyelim ki tipsizsiniz işte kadın burada duygularını değiştirir ve cikse odaklanır. cikse odaklanınca alışkanlık yaratırsınız.

    işte bu yüzden tipsiz erkeklerin yanında güzel hatunlar olur. yakışıklı olduğunuz için sizde ağlayarak boşalırsınız. tipsiz erkekler bir adım önde olur.

    kadınlar için için aşk çok karmaşık bir komplekstir. öyle yakışıklı ya da zengin olan erkeğe aşık falan olmuyor kadınlar kolay kolay. hoşlanıp, parasını yer, gününü gün eder o ayrı ama aşk çok daha zordur.

    kadınlar şeytan ruhlu şıpsevdi ruhlu olduğu için ve bi de alternatifi çok olduğu için daldan dala konabiliyor. yeter ki bin ve cool olun ve onu cesaretinizle ezin .o zaman durumlar nasıl değişiyor görün bakalım..

    duygularına yönelip cesaretizle ezip ve sahiplenme olgularıyla yaklaştığınızda her şey sizin..

    zöge: edit kız.
    ···
   tümünü göster