1. 1.
    +1
    öncelikle ben atatürkçüyüm rte yi hiç sevmem ama bazen hakkını vermek lazım oda bu kızı erkkli konusu. sosyal medyada cok görmeye basladım bu muhabbetleri hep karsı cıkıyolar falan bigün bi arkdasımı cok kızdırdım hak etti çünkü basımdan gecen anıyı anlatıyorum.
    kız yazmış işte öyle şeymi olur iranmı burası arabistanmı falan diye. bu kızda şuanki sevgilisiyle mecburi olarak birlikte cunku cocuk bunu bozmuş diyaloğumuz aynen şöyle.

    - sana tek bi soru sorucam bundan sonra belki arkdaş olamıcaz belki. soruyorum bu kızlı erkkli muhabbetine çok takmışsın da senin yaptıgın hatayı kızın yapsın istermisin? senin gibi yurtta kalıp ama aslında erkek arkdasyla aynı evde kalsa ona kızlıgını verse bi hevesle sonrada kızlıgnı verdiği için hep onla olmayı kabul etse? senin gibi defalarca aldatılsa ama elinden bişey gelmese olurmu?

    kız: - ne biçim konusyosun sen yaa ben kızımı cok güzgün yetstriricem.

    bunu dedi ve zaten hadi yolun acık olsun diyip sildim onu.

    bi erkk arkdasımada kız kardeşini gönder bi adamla yasasın diyince doğru konus dedi bunları bu kafaları anlamıyorum. kızlar yarak peşinde yark üstünde rodeo yapma derdinde. aydın ve çağdaşlık karılı kızlı takılmak değildir bunu kafaya bi sokun.
    ···
   tümünü göster