1. 1.
    +16 -4
    merhaba beyler bundan 2 sene önce lise 4 te iken feme gitmek zorunda kaldım nedeni ise %75 indirim kazanmış olmamdı. şimdi neyini ifşa ediceksin dersen sırayla yazıyorum

    1-her gün sınıfa belli belirsiz yerlerden zaman gazetesi gelir nerden geldiğinizi sorunca öğrencilerin bıraktığı söylenir.
    2-eğer çok istisnai bir durum yoksa kızlar ve erkekler sınıfı ayrıdır hatta ve hatta kızlar 3. katta erkekler 2. kattaki dersleklerde eğitilir.
    3-her koridorda ibadathane vardır.
    4-en üst katta özel büyük bir toplu namaz kılımı için mescit vardır.
    5-en aşağı bodrum katta sohbet odaları vardır. burlarda namaz kılanabilir pilavlı sohbet yapılabilir.
    6-1 tane dahi türbansız hoca yoktur. zaten 30 tane hoca varsa dershanede en fazla 5 tanesi bayandır.
    7-akıllı tahtada boş zamanlarda fetullah gülen videoları izletilir.
    8-sınıf öğretmeni kılığıyla gelen bir hoca ki bu genelde sözelcilerde tarih hocasıdır. size ders anlatağı yerde sürekli islamik bilgilerle beyninizi yıkar. sürekli yurtlarına tarikatlarına teşvik eder.
    9-8 de deiğim gibi bir yurt baskısı vardır yurtları sütten çıkmış ak kaşık gösterirler
    10-yurtlarda namaz kılınmak zorunlu değil denir fakat sanahın 4 de 5 inde topluca uyandırılırsınız uyanmazsanız uyarılırsınız
    11-hocaların genelde takıldığı tam olarak onlara özel olmasada kendilerine ait odaları vardır orda her türlü fetullah gülen kitabını bulabilrsiniz.
    12-siyasi bir tartışmaya girdiğinizde ataürke hakaret edecek kadar çirkefleşirler.

    bunlar ifşalardı şimdi yaşadığım bir kaç şeyi anlatayım:

    1-bir gün sözcü gazetemi aldım sınıfta okuyorum. türkçe hocası geldi gazeteyi bıraktım ayıp olmasın ders başlıyo diye. yanıma geldi. aa gazete mi okuyosun ne güzel dedi ver bakim dedi. baktım yüzü düştü. sözcü niye okuyosun dedi. gerçekleri yazıyor hocam dedim. sen öyle san dedi. siz niye zaman okuyorsunuz dedim asıl gerçekleri o yazıyor dedi. hocam yapmayın lütfen zamanın en yancı gazete olduğunu herkes bilir dedim. neyse derse geçelim dedi. sonra giderken tahtaya doğru döndü sen allah bilir namazda kılmıyorsunudur dedi. ben de hocam siz de tanrı bilir vaftiz bile olmamışsınızdır dedim. millet güldü filan. ne yani hristiyanmsın dedi. hayır dedim hiç bir dine mensup değilim ve her ne kadar hocamda olsanız saygımla söylüyorumki insanları dinleriyle yargılamayın dedim. neyse hadi derse geçelim hadi dedi. sonraki gün öğrendik bizim sınıfa ders vermeyi bırakmış.

    2-ben sol görüşlü bir insanımdır yaşım her ne kadar ufakta olsa o dönem araştırıdım ve sağ görüşün düşünclere bana ters gelirdi. o yüzden solcu montu diye tabir edilen yeşil kominist montumu giyerdim hep. coğrafya hocası o gün derse geldi. hava da soğuktu montumu çıkarmadım. o montu nerden buldun dedi. mağazadan dedim. ona para vermeye değmez dedi. adamlarda hiç ayıp olur korkusu yok direk söylüyolar söyliceklerini yanlız. dedim hocam çok açık sözlüsünüz. ama ben bunu bilerek istiyerek aldım. sizin gibi düşünen bir tane din satıcısının peşinden koşan insanları kızdırmak için o kadar para verdim dedim. düzgün konuş dedi. o zman sizde bana düzgün davranın dedim. oaly orda kapandı. ama hoca benden hep nefret etti.

    3-sınıfta ben gibi düşünen bir arkadaşım vardı biz onla okuldada dershanedede sivildede hep beraber takılırıdk. bu böyle sinirli bir tiptir biraz hemen sinirlenir. bir gün tarih hocası yine bize fetullah gülen videoları izletiyor. ben sesimi çıkarmadım. hocam kusura bakmazsanız ben dinlemek istemiyorum kuaklığımla müzik dinleyebilirmiyim dedim sen bilrsin dedi. sıraya kafamı dayadım müzik dinliyorum. bi baktım bir anda sesler bağrışlar arttı. yanımdaki adam ayağa kalkmış bağırıyor. konu bir anda nasıl büyüdüyse atatürk tartışmalarına kadar gelmiş. hoca filan ataürkü suçlar konuşmalar yapıyolar. çıkardım kulaklığı dinliyorum. serseri tipli bir çocuk atatürk kuranın üstünde kadın oynatmıştır dedi. hocada evet olabilir ben de duydum öyle şeyler diyince tepem attı. lan dedim yeter. o adam kurtatdı sizi. o adam yaşatıyor sizin dininizi. sizi o takip ettiğiniz gerizekalı din tüccarı mı haklı dedim. adamın sarayları var dedim. zütü yeseydi gelir türkiyede yaşar dedim. ne dediğimi bilmiyom artık. hoca filan tuttu. dışarı çıkardı arkadaşla beni. sakin ol dedi filan. tamam hocam dedim ama ayıp olmuyor mu dedim. herkesin görüşü vardır filan dedi. başlarım lan sizin görüşünüze dedim. aşağı gittim zaten bütün parayı nakit ödemiştik ben kaydımı aldırcam dedim. neden dedim uzun hikaye dedim geçtim. babama anattım durumu kusura bakma baba filan dedim. tamam ben konuşurum dershanyle dedi. gitmiş ödediğimiz yarı parayı almış. başka dershaneye kayıt oldum sonra .

    özet:kesinlikle fem dershanelerine koyu fetullahcı koyu islamcı değilseniz gitmeyin
    ···
   tümünü göster