1. 26.
    +4 -1
    iki çay söyledim. havadan sudan konuştuk biraz.
    - selin senle bişey paylaşıcam dedim.
    -seni dinliyorum dedi.
    -belki de kendimi fazla kaptırdığımı düşüneceksin ama ben ilk günden beri sana içimde farklı bi şeyler besliyorum dedim. o günde beri tuvaletimi yapmıyorum dedim şaka lan şaka öyle şey denir mi amk. o gün elimden tuttuğunda, beni öptüğünde, teşekkür ettiğinde bunları hep içten yaptığına inandırdım kendimi. belki de sadece kendimi kandırmışımdır. ama şunu bil. ben seni seviyorum dedim.
    -bak miki, ben o gün senin elinden tuttuğum gece çok düşündüm, çok üzüldüm. ama o güne kadar kaanın karşısına onlarca erkekle çıkabilirdim. ama ben seni seçtim. çünkü sen herkesten farklı geldin bana. ben de ilk günden beri içten içe sana karşı farklı duygular hissettim. ve ister kendi inandır buna ister seni kandırdığımı düşün ama ben de seni seviyorum dedi. bunları söylerken gözleri doldu. o an çok farklı şeyler hissettim. aşık olduğum kız bana seni seviyorum diyordu bi düşünün. ellerinden tuttum, birlikte parka gittik. zaten denizlinin heryerinde park vardır. parkta bi bank bulup oturduk. yaklaşık yarım saat sadece birbirimize baktık. selin
    -seni seviyorum dedi
    -ben de seni seviyorum dedim.
    birkaç saniye gözlerim sadece dudaklarına kitlendi. sonra gözlerine baktım. gözlerini kapatmıştı. aramızda 1 santim bile yoktu. sıcak nefesini yüzümde hissediyordum. iyice yaklaştım ve öpüşmeye başladık.
    ···
   tümünü göster