/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
https://encrypted-tbn0.gs...esi_OdCinO5FMzMOL5iIgoIgi
  1. 1.
    -1
    Sabah okula gitmek için her zamanki gibi otobüse bindim, paso bastım ve arkalara doğru ilerlerken gözüm her sabah aynı otobüse binen kısa saçlı saçlarını yeşile boyayan marjinal hatunu aramaya başladı. En arka cam kenarında küpeli bi oğlanın yanında kulağında kulaklık müzik dinliyordu. Onu rahat izleyebileceğim bir noktaya geçtim ve inene kadar ciksli aşk hayalleri kurmak üzere uygun konumu aldım.
    Fakat o da nesi!? Otobüse binen binene. Kaptan sürekli "arkaya ilerleyelim " diye talimat verip duruyor. Sanırım çıldırmak üzereydim çünkü yengenizi görüş açım iyice kaybolmuştu ve son gördüklerim, yanındaki oğlanla kalabalık hakkında esprili bir muhabbete başlamalarıydı. Acilen birşeyler yapmalıydım etrafa bakındım ve 40lı yaşlarda bi adamdan daha yaşlısını göremediğim için onu işaret ederek "ayıp be ayıp şu yaşlı adam ayakta gençler oturuyor, anasını gibiyim böyle düzenin" diye bağırdım. Adam "kardeş ne yaşlısı ne diyosun daha masturbasyon çağımdayım " dedi ve dayanamadım "senin de ananı gibiyim bilader" dedim. Bundan sonra olaylar koptu, adamın attığı yumruğu havada yakaladım ve avucumun içinde kemiklerini unufak ederken şöför otobüsü çoktan durdurmuş ve bizim yanımıza doğru gelmişti, sağlam bir tekmeyle onu da camdan dışarı savurdum.
    Aşırı gaza gelmiş olmanın etkisiyle küpelinin yanına gittim ve "bu kızdan uzak dur yoksa teketek kapışalım" dedim, "kız senindir ağam" dedi. Kız "kahramanım" diye kollarıma atladı ve öpüşmeye başladık, aşağı indik, yerde yatan şöförün cebinden anahtarları aldım ve küpeliye fırlatıp "bu insanları istedikleri yere, eve gidenleri kapılarına kadar bırakıcaksın" dedim, başıyla onayladı ve şöför koltuğuna geçip otobüsü harekete geçirdi. Biz de kızla evlendik ve 3 çocuğumuz oldu. Teşekkürler iett
    ···
   tümünü göster