/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Bak liseli kardesim sorularına bakılırsa daha hayata atılma sorunu yaşıyorsun eğer lisede aynı bölümdeysen faceden sizin sınıf nasil gibi bir mubabbete gir üniversitesideysen ortamlara girmeden birsey yaparsan üzerler dikkat et.
    ···
    1. 1.
      0
      ne alaka amk, 25 yasıma basacağım.

      napalım kızın gidip önünü mü keseceğiz dısarda aq. illa ki ilk adımı sosyal medyadan atacağız ki kız bizi tanısın biraz bizde onu tanıyalım.
      ···
      1. 1.
        0
        Panpa direk yunan adalarına çağırma konusunda ciddiysen lafım yok insanlar ortak noktaları yakalamalı böyle uzaktan gördüğün birine yaklaşmanın en güzel taktiği çevresinde cok kendini göstermek ve arkadaşlarını kafalamak gerisi eşşek değilse anlar rengini belli eder. Senin bu sorular falan 25 yaşına yakışmıyor.
        ···
      2. 2.
        0
        panpa bana yakısıp yakısmaması önemli değil zaten, kızlar saftır ve gerizekalıdır. 10 yasında ki çocugun kurduğu cümleleri kurarsan daha çok mutlu olurlar. çünkü kızlar garip varlıklardır. kızlar çok ciddi erkekleri bir o kadarda çok gevşek erkekleri sevmezler. yani ortada tutman lazım. sen simdi kıza direk "ya ben seni falanca yerde gördüm aklıma takıldın" gibisinden girersen kızda direk bu beni gibecek kesin moduna girer yani onun gibi bisi
        ···
   tümünü göster