/i/Tespit

  1. 126.
    -1
    Sizin içinizde Erdoğan son peygamber, mehdi, Allah diyen çıktı. Dünya lideri dediniz rusyaya höyt diyemedi. Taptınız o bine gene bişey demedik. 1 2 tane aptal yüzünden Atatürkçüleri Atatürke tapan birisi olarak gösteremezsin. Ha eğer öyleyse, internette kolayca buluruz erdoğan atamızdır Allahdır vs. Diyenleri. Bakalım erdoğanın mezarına siz napıcaksınız. Herhalde çenekler üstüne Allahın oğlu sen ölmedin falan yazasınız. Hadi hayırlısı züt kılları anlamadan yaşadığınız islamla tak gibi ömürler.
    ···
    1. 1.
      -1
      Bilmem biliyormusun ama kemalizm diye bir din var Erdoganizm diye bir din yok. Ayrica 1-2 tane aptal demissin ama bu 100 binleri bulur ama sen gormessin ben hepsi oyle demiyorum. Erdogan olse hic umrumda olmaz emin ol.Elhamdulillah islami ve kurani anliyorum. Erdogana Allah diyen bir kisi linki atarmisin olabilir olmaz demiyorum merak ettim ama troll olmasin.
      ···
    2. 2.
      0
      Başka bir sözlük ancak:
      http://m.uludagsozluk.com...exer-erdoğan-a-tapınmak

      https://galeri.uludagsozl...erdoğan-a-tapan-filozof/

      Ayrıyeten:"Başbakanımızı üzmek Allahı üzmektir' Fatma Şahin
      Aydın akp eski milletvekili "Tayyip bizim için 2.peygamberdir"
      Bursa Milletvekili" Erdoğana dokunmak ibadettir"
      Başbakanın yaptığını yapmak sünnettir diyen bir milletvekili ve sanatçısı, Tayyip derken Allahın 99 isminden birisimi dexerti? Yoksa Erdoğanmı?
      ···
   tümünü göster