/i/Sosyal Medya

Sosyal medyanın altın çocukları!
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +144 -16
    son günlerde sözlük olarak değindiğimiz ve gerçekten artık rahatsız edici olmaya başlayan bir durum var; haksız olarak ilgi gören, ilkokulu kitlesinin üzerinden prim kasan iq seviyeleri düşük youtuber taneleri. bu sebepten ötürü gerçekten ilgiyi hakeden ve izlemeniz gerektiğini düşündüğüm adam akıllı bi youtuber dan size bahsedeceğim; Barış Özcan.

    kendileri haftanın 3p'sinde kanalına yeni video ekler (yeni aldığı bi karar bu);
    pazartesi OKU serisi
    perşembe IZLE serisi
    pazar SANAT TASARIM VE TEKNOLOJi HiKAYELERi serisi (9.11 de)

    OKU serisinde sizin de önerebileceğiniz veya kendi seçtiği bi kitabın bazı bölümlerini okuyor ve tanıtımını yapıyor. bu seri sayesinde ben bu yaz okuyacağım kitapların listesini çıkarttım, okumanız gereken kitaplar var gerçekten.

    IZLE serisinde yeni başladı kendileri, bu seride sevdiği dizi veya filmlerin bazı sahnelerini gösterip üstündeki incelemerini paylaşıyor tanıtımını yapıyor.

    SANAT TASARIM VE TEKNOLOJi HiKAYELERi serisinde ise bu başlıklar altında çeşit çeşit video yayınlıyor. videolar fayda amaçlı olup çok da eğlenceli de.

    benim ilk izlediğim videosu pi sayısı ile ilgili olandı, pi gününde (her sene 3. ayın 14ü) izlemiştim tesadüfen ve çok etkilendim ( https://youtu.be/BNiLoPcYMVI ). o kadar etkilendim ki uzun süre pi sayısı hakkında araştırma yaptım, ezberlemeye çalıştım.

    izlediğim bir başka videosu ise hayatıma yön verdi diyebilirim; zinciri kırma! bu video sayesinde her gün en az yarım saat kitap okumaya ve en az yarım saat ygs odaklı ders çalışmaya başladım. ( https://youtu.be/oNmXH2uN0Do ) .

    bazen vlog ve başka tarzda da video yayınlıyor.

    bu youtuber ı tanıtma amacımdan bir tanesi de hakettiği değeri görmemesidir; izleyiniz. işsizlikten sözlüğe giriyorum diyen arkadaşlar buyrun izleyin. gerçekten hayatınızı bile değiştirebilir.

    iyi seyirler ^^
    ···
   tümünü göster