/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +8
    Bölüm 2

    Uyandım ulan dedim acıkta kalmısız. Nasa falan neymiş liseli dedim kendi kendime. Gözümü odada gezdirdim. Benim odam değildi. Haydaaa bizim yaşlı doktor yalan söylememiş dedim. Kalktığımda üstümde bana tam oturan bi kıyafet vardı.iyi hoşta tayttı bu bildiğin. Erkek adam tayt giymez diyip çıkardım. Dolabı açtım ama boş. Ulan dedim şimdi herşey ortada gitmeyelim milletin yanına biçare giydim taytı. Saçma bi şekilde kendimi daha düne kıyasla daha iyi hissediyodum.Her neyse saçma detaya girmeyelim dimi, çıktım kapıdan etrafıma baktım 4 oda daha vardı benimki gibi. Aralarından bazıları uyanmıştı sesten belliydi. Ayrıca kızın biri ağlayarak odasına yürüyodu. Yaşıtım gibiydi kızı aklıma kazıdım onunla sonra konuşucam.Şimdi burda neler oluyo onu öğrenmem lazımdı. Koridor gibi bi yerdeydim. Zaten ışıklarla nereye gidicegim belli edilmişti.O tarafa yürümeye başladım. Büyük bi salondaydım ve anladığım kadarıyla kalbur ustu insanlar sohbet ediyordu.Şimdi burda söylemezsem olmaz okuldan kalan zamanlarda babama tarla işlerinde yardım ederdim.Ona da babasından kalmış. Yani geniş omuzlarım ve kuvvetli kollarım vardı. Orda biri ki belirtiyim gözüm hiç tutmadı lavuğu ¨Hoşgeldin Emre biz de seni bekliyoduk¨ diyince tamam dedim ben bi filmin içindeyim. Adam türkçe konuşuyodu ama aksanı bi garipti. Nerden öğrendin türkçeyi be abi tipinde hiç türk gibi değil diyip sırıttım. Adam bi anda yanımda belirdi sonrada zaten kendimi yerde buldum. Tamam baba bu adamın pabuç sağlam kafaya yazalım bunu.
    -Adım Merle.
    -Bana ne?Nerdeyim onu söyle yoksa fena olucak artık gelip vurmalar falan sen hayırdır iki ingiliz ayağıyla korkmam ben aga öyle.
    -Hmm. Ergenlikte olur böyle şeyler gün gectikce olgunlaşırsın.
    -Ergen falan bak kötü olucak.Sen benim kim olduğumu biliyo musun?

    -Emre Öztürk.17 yaşındasın. Annen ve babanla yaşıyosun.He birde kücük kardeşin var.
    -...
    Bu kadar şeyi nerden biliyo bu lavuk çözemedim ama anlaşılan sıkıntı büyük. Neyse adamla iyi anlaşmazsam başıma dert alıcaktım.Ama napiyim içimde var kıllık. Adamı gözüm bi tutmadı yani. Adam otur istersen seninle çok önemli bir konu konuşucaz diyince,¨Yok sen otur zaten yorulmuşşundur bu yaşta bu kadar harekete¨.Adam gülümsedi ve oturdu. Annen,baban ve kardeşin öldü.
    ···
   tümünü göster