/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 451.
    +3
    Atsız ile Türkeşi nasıl yan yana koyabiliyosun? Türkeş Atsızın cenazesine gelmedimi?
    Türkeş Atsızı ismet inönüye satmadımı? Atsızla mesajlaşırken ismet ırkçıları hapse atıcaz diyince, Atsızdan bilgi alan Türkeş ismet inönüden özür dilemedimi? Beni hapse atmayın diye Atsızı satmadımı?
    Kendiside bal gibi ırkçıydı (askeriyedeki Türk olmayan ırkları atmamız lazım. Askerliğini yapan veya yönetimdeki Türk olmayan herkesin gözünün yaşına bakmadan atılması lazım) demiştir.
    Türkçülükte siyaset dansözlüktür. Türkeş Türklüğü islamla birleştirip müslümanların oyunu çaldı aynı bugün akpsi gibi.
    27mayıs darbesinde MBKda darbeyi yapan en büyük 3.kişi Türkeşdi. Sabah namazından sonra trtde bildiri okuyanda Türkeşdi. Sonra nasıl "en kötü demoktasi en iyi darbeden iyidir" diyebiliyor? Ne 2 yüzlülük bu?
    Atsızdan ırkçılardan nefret edip nasıl 3 mayısı kutluyosunuz? Atsızı sevmeyip Atsızın davasından çıkmış 3 Mayıs Türkçülük gününü nasıl kutlayabiliyosunuz?
    Edit: Ülkücüleri kardeşim olarak görüyorum Türküm diyebilen herkes kardeşimdir. Ülkücüler ile 1 2 yerde fikir ayrılığımız var. 5sene ülkü ocaklarında hayatımı geçirdim hala giderim Türkeşdende nefret etmem ama yanlışları çok oldu. Cevap verirsen helal olsun derim veremezsende para istediğimden sormadım, çok özgüvenli geldin o özgüvenini indirmek istedim.
    ···
   tümünü göster