/i/İnanç

İnanç
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Öncelikle her görüşe saygı duyduğumu belirtip hemen ardından başlıkta inançlara saygı duyulması gerektiğini belirtmek isterim.

    Miş/mışlardan uzak samimi ve reel analiz istiyorum.

    Şeriat cumhuriyet ve laiklik kavramları ile zıt bir yaşam biçimi olduğu aşikar. günümüz toplum pgibolojisi acaba bu yüzden mi düzelmiyor mutlu olamıyoruz suç ve sapkınlık oluyor vs?

    Bir tarafta da bize bu olayların kıyamete kadar olacağını bildiren Kerim bir kitap durmakta.

    Batı/Avrupa/elitlik/muhasır/medeniyetler/çağdaşlık/modernlik gibi kelimeler topuma ne hissettiriyor artık? veya bunların kapitalist düzende kendi kendine yok olduğuma şahit oluyormuyuz gerçekten farkında olmadan?
    15 temmuz kimine göre bir tiyatro kimine göre kahramanlık destanı fakat bu ikisinin ortası yok peki kim yalancı? insanlar bir takım bilgileri ve gerçek verileri göz ardı edipte taraftarcılık mı yapmakta yoksa hepsi aptal mı gerçekten? Bütün bu analizleri toplum ahlakı kültürümüzü inancımızı ve murâd-ı ilâhi ye göre düşünüp analiz edince sonuç çok açık bence. facebook ve twitter klişeleri ile yorum yapılsın istemiyorum fakat fikrinizi özgürce beyan etmekte elbet özgürsünüz saygışarımla üstadım
    ···
   tümünü göster