/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -2
    bu ülkede ki mecliste ki yaş sorunu, birilerinin bazı makamlara kimseyi eriştirmek istememe sorunudur. ekstra 50 milletvekilinin aylık maaşı 1 milyon 350bin tl olacaktır.ama akıllı bir vekil yenilikçi projeleri ile bu 50 vekilin maaşını tek bir günde bile ödeyecek işler yapabilir. herkesi kendin kadar gerizekalı sanma. Osman paşaya saygım sonsuz kendisini şahsen tanırım fakat kendisi askerdir. siyasetçi değil. başarısızlığının tek sebebide budur. başarılı olma gibi bir şansı, tanıdığım kadarı ile derdi de yoktur.

    fatih sultan mehmet han 21 yaşında belki o gibik ellerinle gibik klavyenin bağlı olduğu bilgisayarın kullandığı internetin servis sağlayıcısının sana internet hizmeti sağlamak adına kullandığı kablo switch ve routerlar yine aynı şehir, istanbul'u feth etmiştir.

    bizim ülkemizde çok yetenekli genç beyinler elbet vardır. dahiler. kitap çinde dahi olsa gidip getirmek müslümanın görevidir, yapınız diyor.var mı haberin. fetöcü huur çocukları okunmuş fasülyeyi tübitakta birinci yaparken biz içinde bulunduğumuz durumdan çok mu keyif aldık sanıyorsun huur kılıklı? kamalaktan sonra saadet bitti, saadet maadet demeyin. fetöye fetö demedi saadet. saadetin sözde dünyalık işlerden elini eteğini çekmiş hocaları siyaset yaptı. adres adres isim isim ifşa edeyim sana hepsini.
    mhp seçmeninin diğer kısmına saygım sonsuz. herkes bunu kabul etmek zorunda değil (bkz: sen) ama demokratik ve hukuk devletinde buna saygı duymak zorundasın. ülkenin bu güne kadar başında çok mu iyi huur çocukları vardıda yaklaşık son 100 yıllık tarihimiz ortada.
    bugün sizin yargıladığınız devlet yönetme ve hayat yaşam biçimlerini siz getirdiniz. sultan mehmet han değil.bu parti meselesi değil, memleket ve namus meselesidir.

    chp ve hdp bulunduğu safın, avrupanın, amerikanın, papazların, anti-müslümanların, gayrimüslümlerin, gavurların, kafirlerin, teröristlerin bulunduğu safla aynı safta olmasını görmeyecek kadar gerizekalımısınız ulan. hatasız insan yoktur resul-i ekremden sonra dünyaya gelen.ak parti tak parti anlamam, müslümansan müslüman gibi yaşayacaksın. müslümana oy vereceksin. müslümanı destekleyeceksin. tapmadan, ilahlaştırmadan, putlaştırmadan. (bkz: anlamışındır)
    ···
    1. 1.
      0
      hem hırsız hem müslüman olunmaz der giderim
      ···
   tümünü göster