/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    -1
    Muratın kafasında geçmişiyle ilgili hikayeler dönüp dolaşırken akşam vakti eve gelip oturdular.Ömer Bey dikkatlice hikayeyi baştan sonra tekrar dinledi. Belliki bildiği bir şeyler vardı ama bunu hiç belli etmiyordu.

    Murat yaşadıkları gereği yaşına göre çok olgunlaşmış ve yaşıtlarından üstün bir birey haline gelmişti. Hayat onun küçük yaştan itibaren yüzünü bir türlü güldürememişti.O karanlık dünyaya adım atmıştı artık.Bu hayattan çıkış veya geri dönüş söz konusu dahi değildi.

    Bu durum bir yandan Muratında hoşuna gitmiyor değildi aslında. Yaşıtlarının en büyük derdi fb gs maçında ümit özatın dk 87de attığı 6. Gole sevinirken Murat çok ciddi sorunlarla boğuşuyordu ve karanlık dünya onu yavaş yavaş yoğuruyordu artık.

    Ömer Bey kamera kayıtlarını detaylı bir şekilde inceledi ve sandığın içini boşaltan adamı bulmak için girişimlere başladı. Mutlaka Muratı ve ailesini tanıyan biri olmalıydı.Ama kim? Murat ve Ömer Bey bu soruya cevap ararken Bir gece Esra Muratın kaldığı odaya geldi.Ben o adamı tanıyorum dedi. Murat heyecanlı bir şekilde kulaklarını kabartıp Esrayı dinlerken, Esra memelerini açtı. Muratta Esranın göğsüne boşaldı.Ömer Bey geldi sonra yanında ki o Murata tecavüz etmek isteyen adamla. ikisi birden Murat'ı sırayla gibtiler. Muratta esrayı tabiki.Çuguları alayım.
    ···
   tümünü göster