/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +8 -2
    bakın gerzekler ciks bir amaç değil. deü'de de hukuk hukuk değil ahaha neyse onu geçelim. izmir'e pahalı diyen kafanı mı gibeyim ne yapayım bilmiyorum. izmir'e pahalı diyen eleman net köylüdür. nerden geldin olum sen? neresi pahalı. narlıdere'yi baz alarak mı konuşuyorsun? ev kiralarından bahsedelim 8bin liraya da ev bulursun 800'e de. 800 liralık kirası olan bir son derece de yaşanbilirdir. ulaşım diğer illere göre daha ucuz. cidden ucuz. eh farklılık gösteren bir de pazar fiyatları olur. domates-enginar-mandalina-biber-patates fiyatlarına baktın mı hiç? diğer illerle bir karşılaştırma şansın oldu mu?

    sonra eğlence geliyor. karabağlar tarafındaki bir birahane ile sahil kesmindeki bir bistronun arasında fiyat farkı tabiki de olacak ama gidip de izmir'de bir bardak bira şu kadar çok pahalı diyemezsin. mekanına göre amk. al ne içeceksen yat karşıyaka'da çimenlere.

    izmir pahalı değil.
    ···
    1. 1.
      +3
      izmir'in neresindensin bro ben ıldırlıyim
      ···
    2. 2.
      +2
      ben de ığdırlıyım sevişelim mi
      ···
    3. 3.
      0
      Ulaşım konusunda haklısın moruk basıyorum 1.65 öğrenci 90 dakika boyunca istediğin kadar aktarma yap türkiyenin hiçbir yerinde bu yoktur.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster