/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 101.
    +1
    Kendimi aciz hissediyorum sözlük, Yani ne biliyim yapmak istediğim çok şey var, ama cesaret edebilecek kadar çok istemiyorum sanırım. Hani yarın hastaneye yatıcam, minimum 15 maksimum 45 gün boyunca orada kalıcam. Doktorumun dediğine göre %20 ihtimalle ölebilirmişim. Yani aslında kaybedecek hiç bir şeyim yok, yani en kötü ne olabilir ki. karşı masamda ki güzel kızla konuşsaydım, ne biliyim hep istediğim o Antalya tatiline çıksaydım ne kaybım olabilirdi ki ?

    Bir söz vardır, " Birazcık ölmeden, Tam olarak yaşıyorum diyemezsin. " diye.
    Birazcık öldüm, hem de defalarca.

    Kanser mevzusu olsun, annemin babamı aldatması olsun, kardeşimin intihar girişimleri olsun, 3.5 yıllık sevgilimin benden tedavimin ortasında ayrılması olsun.
    Cidden defalarca öldüm yani. Ama hala bazı şeylerin kontrolünü ellerimden bırakamıyorum.

    Geçenlerde bir arkadaşımla konuşuyordum. Gitar falan çalıyo çocuk, istanbul'da ki kuzeninden bahsetti bana biraz. Çocuk sokakta çalarken manyak hatunun biri gelmiş bunun yanındaki iki hatunu kovmuş falan, içkiliymişte zaten. Bağırmış elemana " Yanında ki iki amcığı gibicektin di mi ?" falan diye. Böyle aptalca bi muhabbetin ardından konuşmaya başlamışlar falan. Eleman yapıştırmış seninle sevişmek istiyorum ben kodumun kızı diye. 4 gündür birlikte kalıyolarmış falan. Sizce de çok absürd değil mi ? Bence de öyle, inanmadım da zaten aslında. Ta ki çocuk ekleyene kadar " Kıza 3 ay ömür vermiş doktorlar, beyninde tümör varmış."

    Tamam 3 ay ömrüm kalmadı ama yaşamak istediğim şeyleri yaşayamıyorum, ben de bu dıbına kodumun kızı gibi salsam biraz kaybedecek neyim var ki yani ? Çok fazla soru var fakat cevap veremiyorum kendime sözlük.
    ···
   tümünü göster