/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 101.
    +2
    Sinüzitlerden dolayı burun akıntım varmış biraz, Kulak Burun Boğaz doktoru söyledi. O geçmeden beni kök hücre nakli için yatıramazlarmış. Babam annem falan biraz üzüldü falan ama aslında ben sevindim. Lan %20 ihtimalle ölebilirmişim işte. Gecikiyor amk ne güzel, ölcek olursam ölmeden önce kendime daha çok vakit ayırmış olucam. Bence gayet iyi.

    Tabi daha da iyi olabilirdi, ne biliyim karanfil Starbucks'da aptal gibi tek başıma oturmasaydım da yanımda samimi olduğum bi arkadaşım olsaydı. Muhabbet sohbet etseydik falan.

    Ya da şöyle güzel bi kız olsaydı. Ellerinden tutsaydım, gözlerinin içine baksaydım, derdimi anlatsaydım. Aptal saptal şeylerime bakıp, "Ya sen ne güzel bir şeysin böyle falan deseydi.". Hani vardır ya kızlarda, durur böyle, bakar sana Ne oldu ? diye sorarsın. " Sen ne güzel sigara içiyosun öyle." der. Hatun milleti biraz böyle, kendinde farkına bile varmadığın çok küçük şeyleri gözetliyolar, farkına varıyolar bazen o küçük özelliklerine aşık oluyolar, bazen sadece hoşlarına gidiyor. Bi sevgilim ellerimi çok severdi mesela, hayranlıkla bakardı böyle. Başka biri burnumu çok severdi. Mına koym kızın da kafası mı güzelmiş neymiş anlamadım, yannan kafası gibi burnum var, kocaman. Seven insan istedikten sonra bi şey buluyor ya daha çok sevmek, daha çok aşık olmak için. Benim sevilme vaktim gelmiş galiba biraz.

    Sevilmiyorum demiyorum yanlış anlamayın, canım annem çok seviyo beni, ne kadar hissettirmese de babam da öyle. Ama bu sevgi değil benim aradığım. Kayıtsız şartsız, karşılıksız da olsam beni ben olduğumdan ziyade, "Oğlu" olduğum için seviyo mesela. Beni ben olduğum için, kusurlarımla, ezikliklerimle yanlışlarımla sevicek birisini istiyorum sanırım.

    insan elinde olanın kıymetini bilmiyor beyler. Hani bir şeyin değerini bilmemiz için illa elimizden gitmesi lazım. Kaybetmemiz lazım. Çok acı değil mi dıbına koym. Bence çok acı, senle birlikte sarılıp uyumak istiyen sevgili her gece yanında olduğu zaman, belli bi süre sonra bu istediği sinir bozucu gelebiliyor mesela. Artık tek başıma yatmak istemiyorum mesela. Ulan derdim gibişmek değil falan diye atmıycam şimdi, onu da yaparız eyvallah da; arada bi diyorum şöyle yatıyoken sarılsa bana sımsıkı, kafasını okşarken uykuya dalsam falan diye.

    Bunu diyen ben, bundan 10 ay önce canım o şekilde uyuyamıyorum ben rahat edemiyorum diyip hatuna sırtını dönerek uyuyan ayıyla aynı kişi mesela. Çok iki yüzlüyüz mına koym. Niye elindeyken değerini bilmiyosun ki ? Sonra da isyan ediyoruz yüzsüz yüzsüz; "Allahım niye böyle" diye. Ulan it, elindeyken kıymetini bidin mi de, isyan ediyosun ?
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster