/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 101.
    +1
    Evet, yine gibtimin yerine geldim, yine gibten bir gün geçiriyorum sözlük. Normalde gün boyu kızılayda aptal gibi oturmak gibi bi planım vardı fakat PPD testi dedikleri bi zımbırtı var 3 gün önce onu yaptırmıştım, tüberküloz yani verem olup olmadığınıza bakıyolar. Onu göstermem lazım bu gün. Babam öğleden sonra gidelim dedi, yani tam günün ortasına denk geliyor ne yazık ki. Şimdi oturduğum gibik yerden kalkıp yaklaşık yarım saat sonra falan babamın alıcağı yere gitmem lazım.

    ne kadar gibik bi plan olsa da gün içinde yapıcak bi şeyler düşünmüştüm kendime ve kendi kendime zaman ayıtabildiğim bu son günlerde böyle aptal şeyler için planlarımın ortadan bölünmesi cidden canımı sıkıyo aq.

    Dün can sıkıntısı + yalnızlık ikilisiyle muhabbet sohbet ediyoduk yine, baktım artık baydılar dedim ulan insatgramdan 1 2 hatuna yazıyım da belki geri dönen olur, günüm yeşillenir falan. Olmadı ertesi gün takılırız vs. Herneyse girdim ankaradan 1 2 arkadaşın profiline ordan seri ekliyorum hatunları, 1 kaç tanesi geri dönüş yaptı onlar da takip etti falan. Dedim hocam bana burdan iş çıkar. 3 4 tanesine attım mesaj 1 tanesi direk geri dönüş yaptı ve başladık konuşmaya. Baya güzel de muhabbet döndü aslında anlamadım niye sonradan kız geri vites yaptı. biz bunun 40 45 dakka falan konuştuk instagram'dan sonra dedim ki e muhabbet sardı burayı gibtir et reelden devam edelim olmaz mı ? hatun ne dese beğenirsiniz ? Sanaldan tanıştığı insanlarla buluşmuyomuş vs. vs. Ualn dıbına koym o zaman niye benimle 45 dakika muhabbet ediyosun ki ? Hayır kimseyi zorla tutmuyorum telefon başında, amaçsızca muhabbet sohbet etmenin manası ne ?

    Sonra dedim ki ya, zaten en son ne zaman başıma iyi bir şey geldi ki ? işte belli bi süre sonra hayatın bu gibtiritaktan durgunluğu sizi öyle bi uyuşturuyo ki üzülmeniz gereken şeylere bile olağan durumlarmış gibi bakıyosunuz.

    Hani bazen A'llah'a dua falan ediyorum. Sonra duruyorum hemen kesiyorum duayı yarıda. Neden diye sroucaksınız di mi ? e oğlum Kabul olmuyacak duayı edicem, böyle tüm kalbimle rica edicem Allah'tan " Allahım çok yalnızım, hayatım çok taktan, bana bi çıkış yolu göster biraz mutlu olayım falan lütfen" Diycem sonra bekliycem bekliycem bakıcam duam kabul olmuyo, sorucam kendi kendime " Ulan millet sayısal lotoyu tutturuyo, millete milyar dolarlar miras kalıyo, ne biliyim millet hayatının aşkını buluyor, mutlu oluyor falan. Hani ben de bi kez mutlu olsam, bi kere benim de yüzüm gülse evrenin dengesi mi bozulur ki ?" Sonra isyan etmiş olucam Allah beni çarpıcak falan. Hani çarpmıycak da, ne biliyim hoş değil, Bi şey için yalvarıp yakarıp el açtığın yaratıcıya niye bana yardım etmiyosun diye seslenmek güzel değil bence.

    Bu arada dün bi rüya gördüm, böyle bi sürü köpek vardı yanımda. baya belki 10 15 tane falan. Yanıma geldiler etrafımda çember oluşturdular falan ama hani korkutmuyolar uslu uslu duruyolar yanımda. Rüya tabirlerine baktım biraz acaba anlamı ney ki bunun diye. istediğim, arzuladığım şeyler gerçekleşicekmiş. Yani ben sitenin yalancısıyım sözlük. dıbına kodumun yerinde hayattan tam ümidi kesicem saçma sapan bi rüya bile hayata tekrar tutunmamı sağlıyor. Hani umut güzel şey falan ama, umut edip edip sonra umutlar boşa çıkınca çok üzülüyor insan. Sırf bu durumdan ötürü tüm umudumu kaybedesim var aslında. Hani bi beklentin olmazsa, gerçekleşmediğinde üzülücek bir şeyin de olmaz hesabı.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster