/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 126.
    0
    Bi süper gücüm olsa insanların düşüncelerini okumak isterdim sözlük. Böylece yıkılığımda yalnız olmadığımı anlayabilirdim veya gerçek yüzüme bi tokat gibi çarpardı da bakardım kodumun yerinde tek yıkık benim hayatımı değiştirebilirdim falan. Ne biliyim, insanların aklından geçmesine, düşünmelerine rağmen söylemedikleri o kadar çok şey var ki. Evet insanların özeli falan belki ama gidip de sağda solda dedikodularını yapacak değilim ki. Ben bilsem yeter. Şerefsizim bak böyle bi yeteneğim olsa kötü amaçlı kullanmam. En fazla 3 5 hatun falan düşürürüm yani. Veya ne biliyim 1 2 sınavda kopya çekmek için falan kullanırım. Hayatımı böyle kökten değiştiricek evrenin dengesini gibicek bişi yapmazdım yani. Hani heralde umarım yapmazdım.

    Şuraya yazdığım bunca şeyi yazmak yerine gidip birilerine anlatsaydım dertlerimden birine bi çözüm bulurdu belki. Yani bilmiyorum buraya yazınca bi gibim olmuyor, sadece birazcık içim rahatlıyor falan. Biraz günlük gibi kullanmaya başladım burayı, aranızda okuyan yok da varsa eğer içinden bu çocukda bozmaya başladı falan diyodur belki. Napiyim oğlum benim de konuşucak tek kişim sensin mına koym. Yok işte, etrafımda derdime derman olucak, bana yardım edebilecek, edebilecek olsa bile etmeye karar vericek kadar beni gibleyen birileri yok yani.
    ···
    1. 1.
      0
      sen yaz arada uğrayıp bakıyorum. hani güzel yazıyosun falan diye değil dıbına koyim özellikle şu son yazdıkların acayip taktan. kendimi görüyorum diye okuyorum. yaş oldu 22, büyük bi boşluğun içindeyim. yol çok girebileceğim sapabileceğim zibilyon tane yol var. tabi güç olmadıktan cesaret olmadıktan sonra yol anca yol olarak kalıyor.

      yolu bilmekle yolda olmak birbirinden farklı şeylerdir diye bi söz var ya. o işte. kendime dönüp baktığımda "lan ben aslında çok şey biliyormuşum" yorumunu yapıyorum. ama bunları kullanıp da bi hayat kurmak o yolda yürümek acayip uzun ve zor görünüyor. neyse bunu niye yazdım ben de bilmiyorum

      ölme sakın dıbına koyim. kendimce yazdıklarını içselleştiriyorum. bi taka sap olamazsan kendime dair umutlarım da sönecek. gibtir git bi şeyler başar bize de umut ol
      ···
   tümünü göster