/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 126.
    +1
    Bu defa senin için değil, veya içimi dökmek için değil buraya yazma sebebim sözlük. Eğer hastaneden çıkarsam bana yaptığım hataları yapmamam konusunda yardımcı olacak bir hatırlatıcıya ihtiyaç duyabilirim.

    Evet sözlük, 1 2 gündür yoktum kusuruma bakmayıver. Yazıcak şeyler bitti sayılır derken, bi iki güzellik oldu hayatımda. Daha doğrusu olabilirdi yani, yaklaşmıştım baya. Nasip değilmiş demek ki. Bana gelen bu ilahi "Uyan artık yarakcil canli" uyarısı keşke daha önce gelseymiş demekten başka bir şey kalmadı artık.

    Oturdum bi rock bara. Zaten son 3 5 gündür orada takılıyorum. Sabah kahvesinin hemen ardına saat ister 12 olsun ister 10 olsun, başlıyorum içmeye. Ee, Bu yıkıklığı bir şekilde yaşatmak lazım biliyorsunuz. Açtım swarm'ı mekandaki insanlara bakıyorum falan öyle, kesen bi kız vardı onu bulmak ümidiyle bakmıştım ama kız Swarm kullanmıyor sanırım. Bulamadım o kızı ama, Başka 2 hatun vardı. Onları ekledim Bende.

    En fazla 3 4 dakika sonra döndü bu hatunlardan biri. Adı A olsun. Bu A adlı hatunla konuşmaya başladım falan, hani mekanda yoksun bulamadım ben seni falan diye. Fotoğrafında elinde dövmesi vardı, işte "Elindeki dövmeden aramaya çalışıyorum öyle de bulamadım, geçici dövme mi yoksa kalktınız mı siz ?" diye sordum hatuna.

    Kalkmışlar mekandan Ben gelmeden 1 2 saat önce falan kalkmışlar hem de.Üzdü yaa falan dedim, 1 2 dakikalık casual muhabbetimizin ardından takılalım dedim. Tıp okuyomuş A. Ders çalışmaya gitmiş falan. Ben de "Benim şu aralar takvimim biraz karışık, yarın Ankara'dan dönmek durumunda kalabilirim. Senin için de sıkıntı olmazsa geliyim çalıştığın yere muhabbet sohbet çevirelim biraz." dedim. Bana uyar dedi falan, numaramı attım, konumunu attı o da. Gittim işte bunu arıyorum falan dediği yerin önünde ben.

    Geldi aldı beni, nereye oturalım diye sordu, sakin bi yere geçelim muhabbet sohbet edebileceğimiz dedim, kampüsünün arka bahçesine oturttu beni. Daha önceden beni Swarm'da görmüş zaten, dikkatini çekmişim sanırım. Ben de istek atınca kabul etmiş direk. Güzel bi kimyamız vardı açıkcası, baya sağlam susmadan uzun uzun bi muhabbet çevirdik aslında. Ben diyeyim 3 siz diyin 4 saat kadar falan. Anlattım biraz durumlarımı, sordu çünkü. Hastane durumları olsun, bu 3.5 yıllık ilişkimin bitmesi olsun, tüm çıplaklığıyla anlattım herşeyi.

    O da kendinden bahsetti biraz, ama genelde beni konuştuk orada diyeyim ben size. Ordan kalkmak üzereyiz artık, son 10 dakkamız falan diyim size. Ben buna dedim ki " Eğer ben buradan kalkarken seni öpmemiş olarak kalkarsam, evime gittiğim de gerçekten çok pişman olucam." Sonra öpüşmeye başladık. işte bi 5 dakika kadar öpüştükten sonra görüşürüz baybay diyip kalktık.

    Çok mutluydum be sözlük. Uzun bir süre sonra, hayatıma yeni girmiş birinin beni istemesi cidden beni mutlu etti. içimi, hayatımı durumumu anlatmama rağmen beni istiyor olması hoşuma gitti. O kadar özgüvenli ve dik yürüyodum ki anlatamam. Yüzümde kocaman bi tebessüm, kulağımda kulaklığım. Cidden mutlu bi adam olmayı özlemişim. Birnin sizi samimi bir şekilde isteyeceğini düşünmek büyük nimetmiş yani.

    Ertesi sabah gittik hasteneye. Yine yatırmadılar beni. Çok uzatmıycam gibim sokum mevzular yani, ciğerimde bi gibimler varmış diye özet geçiyim size. Hastaneye yatmadığım ve ciğerimde bi gibim sokum durumlar olduğu için mutlu oldum sözlük. Garip cidden aslında. Kızla bu gün de buluşabilicem falan diyorum kendime.

    Attım mesajı, dedim böyle böyle beni yatırmadılar hastaneye falan diye. Öğlen buluştuk. 12 gibi falan. 2 bira içtim bi kaç tane jager shot attık. sonra ders çalışcam gel birlikte çalışalım dedi, bi kafeye oturduk bardan çıkıp. O ara bunun sınav sonuçlarından birisi belli oldu, 20 alcağını düşündüğü dersten 60 almış A. gibtir et dersi dedik başladık muhabbete sohbete. Yine aynı ayaklar işte çok güzel muhabbet sohbet ediyoruz falan. Mevzu ilişkilere geldi, Ona 3.5 yıllık kızı anlattım daha açık bi şekilde. Birlikte vakit geçirdiğim kızları anlattım biraz. O da bana son zamanlarda yaşadığı şeyleri anlattı.

    Beyler hani diyoruz ya içimizden ulan millet gibiş kıyamet, çatur çutur gibişiyo falan diye. Cidden çok doğruymuş. Hani tıp okuyan bi kızın bile bu kadar çok gibişip sokuşmak için vakti varsa, neler neler kaçırıyoruz ben anlatamam size. Kız cinsel olarak çok açık bi kız gördüğüm kadarıyla. Biciksüelmiş. Bol bol sevişiyomuş falan. E dedim çok güzel işte, ben bununla takılırım akşdıbına bi şekilde bunu giberim sonra da gider yatar hastaneye geberirim.

    Saçlarıyla oynuyorum, ellerine dokunuyorum, omuzlarıyla oynuyorum falan. Hani arada ki olayı aşk gibi beklediniz belki de ama şöyle bi durum var; Biriyle geçirdiğin vaktin hoşuna gitmesi için, onu arzulamak için illa aşık olmak gerekmiyor. Zaten uzun bi ilişki yaşayamayacak kadar kırık hissediyorum kendimi açıkcası.

    Çıktık kafeden, bunun bi kaç fotokopi işi vardı onları hallettik. Tekrar sabah oturduğumuz bara oturduk. Biralar içiliyor, muhabbetler dönüyor, Ufak temaslar var hala falan. Ben buna net ve açık bir şekilde seni istiyorum dedim. Seninle birlikte olmak istiyorum, aslında seni tekrar bara değil de evime falan davet edicektim açıkcası ama dıbına kodumun şehrinde ben de misafirim dedim. Zaten o ana kadar da böyle aşk meşk tarzı şeylerde bi beklentim olmadığını sezdirmiştim gibi düşünüyodum. Bu arada öyle söylenir mi amk falan demeyin cidden, eğer muhabbeti nasıl getiriceğinizi biliyosanız, şansınız da biraz yaver gitmişse çok güzel bi şekilde oraya getirebiliyorsunuz muhabbeti.

    Sizin de tahmin ettiğiniz gibi, kabul etmedi. Cidden garibime gitti sözlük. Hani o kadar güzel bi kimyamız var, öpüştük seviştik koklaştık. E kız da cinsel açıdan çok rahat bi kız. Neden istemedi peki beni ? Bu defa gülücektim aq. Bu defa hikayenin sonu mutlu olcaktı hani ? Her şey çok smooth giderken neden hayır dedi ki ?

    Sordum ona da buna benzer bi şekilde. Ben senin kadar açık sözlü değilim, anlatamam dedi. Muhabbeti kesmedik. Kararlıydım çünkü sebebini öğrenmeye. Yani kızın gözü önünde çizdiğim resim çok güzeldi açıkcası. Evet yıkık olabilirim, kanser olabilirim, terkedilmiş olabilirim vs. vs. ama hayat benim için hala güzeli hala mutluyum ve devam ediyo tablosu çizmiştim kızın gözünde.

    Madem dedim samimi bir cevap istiyosun, o zaman samimi olucaksın yarakcil canli dedim kendi kendime. Sence ben bu güne kadar kaç kişiyle birlikte oldum diye sordum. Manyak mısın nerden biliyim falan dedi bana. Zorladım biraz bi cevap çıkarması için. 15 dedi 20 dedi falan.

    Keşke dedim ve dökülmeye başladım. Size de geçmiş entrilerimde yalan söylemiş olabilirim, hayatımda da etrafımdaki insanlara yalan söylemiş olabilirim bilmiyorum açıkcası. Elime fırsatı çok geçti aslında ondan dolayı kadare sövemem ama ben bu güne dek sadece 1 kişiyle birlikte oldum sözlük. Saksodan, öpüşmeden yaraktan kürekten bahsetmiyorum. Çok var bunlar, hemde saçma bi şekilde çok var. Ama tam anlamıyla sadece 1 kişiyle birlikte oldum.

    Kıza da anlattım bunu bu şekilde. inanmadı bana başta. Açıkcası inanmakta bu kadar güçlük çekmesi hoşuma gitmedi değil. Demek ki dışardan bakınca bu çocuk çatur çutur vuruşuyodur havası veriyorum insanlara, demek ki istenebilecek, arzu edilebilecek bir insanım.

    Hayattan istediğin şey bu kadar basit olamaz muhabbetleri yaptı. Ben de açıkladım; Evet bu kadar basit. isteyip de elde edemediğim başka bir şey yok açıkcası. Veya şu şekilde söyleyeyim, isteyip elde edemediğim, ve ölmeden önce yapmayı tüm kalbimle istediğim başka bir şey yok açıkcası. 2. kez gibiştiğimde 1.sinden çok da farklı olmayacak biliyorum bunu. Hani birinde at diğerinde eşeğin içine girmiyosun sonuçta. ikisi de insan, ikiside am falan. Ama olsuni size veya A dediğim kıza istediği kadar basit gelsin sözlük. Benim istediğim şey bu. Ve buraya bile bunu yazarken utanıcak değilim. Bu durumdan dolayı utanıyor olsam da, en azından burda yazarken utanıcak değilim yani. Bu paragrafı kendim için yazmak istiyorum çünkü.

    Neden diye sordum demiştim en son. Baya bir şeyler anlattı ama özet geçiyim size. Kız benden hoşlanmış ciddi anlamda. Tek gecelik bir şey veya süregelen bi cinsellik istemiyomuş benimle. Sevgili olmak istiyomuş. Ne yazık ki ben, bu kıza tamam sevgili olalım diyip sonra gibip ayrılıcak kadar şerefsiz, karaktersiz, iki yüzlü bir huur çocuğu değilim. Aynı şekilde de söyledim zaten kıza. Ben uzun soluklu bi ilişkiyi hem istemiyorum hem de hazır değilim diye.

    Kendi kendime şunu farkettim. Samimiliğinizi, içtenliğinizi, dürüstlüğünüzü insanlara gümüş tepside sunmamanız lazım beyler. Hakeden birisi çıkarsa ona sunun mesela, ama haketmeyen insanlara sunmayın. Yapmayın benim yaptığımı. bin olun, gerekiyorsa huur çocuğu olun. Tamam sevgili olalım diyin. Ben sana aşığım diyin. Hoşlanıyorum senden, seninle olmak istiyorum, duygular besliyorum sana diyin. Sonra da gidip dıbının dibine kadar gibin o kızı. Ondan sonra da ayrılın, yürümüyor diyin. Ne biliyim özgür ruhlu bi insanım ben, sana bağlı kalamadım diyin, peşinize it edin köpek edin falan. Canınız istediği zaman tekrar gider gibersiniz, 1 defa gibtikten ve bağladıktan sonra mikro penisli falan değileniz devamı gelir zaten.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster