/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 126.
    0
    Kız da bana böyle söyledi. Samimi bi şekilde sordum samimi bi şekilde de cevap aldım. Açıkcası derdin sadece buyduysa bana ben seni sevmiyorum uzun ilişki istemiyorum demiycektin dedi. Olur diycektin, severim seni diycektin sonra da gibicektin akşama çatur çutur dedi. giben öyle gibmiş onu da anlattı. Sonra da ekledi \" Aynı çocukla ufak bi sevgili olma ihtimalimiz olsun çağırsın beni, gider yine veririm\" diye. Ama bana vermedi. Çok trajikomik değil mi beyler ? Dürüst olduğum için neden cezalandırılmam gerekiyor ki ?

    Metroya birlikte bindik. Aynı durakta indik, sonra otobüse kadar eşlik etti bana. gitmeden önce de sarılıp boynuma bir öpücük kondurdu.

    Kalbini kırdım belki, beklentilerini karşılayamadım belki ben de senin. Ama dürüst olduğum, sana yalan söylemediğim, seni kullanamadığım için bana kızamazsın A. Ben kendime kızabilirim, ama sen bana kızamazsın.

    Hayatın bu kadar basit olduğunu, dürüstlük ile bir yere gelebileceğimi düşündüğüm için. Bu kadar düz mantıklı olduğum. Aptallık denebilecek bir naiflik derecesinde samimi muhabbet ettiğim için kendimden özür diliyorum. Haketmeyen insanlara haketmedikleri muameleleri yaptığım için, kendimden bu kadar çok verdiğim için, kendi mutluluğumu, kendi zevklerimi başka insanların duygularının üstüne koymadığımve onları kandırmadığım için de kendimden özür diliyorum. Daha kırıcı olmak lazım mutlu olabilmek için, Daha duygusuz olmak lazım, Daha düşüncesiz olmak lazım anladığım kadarıyla.

    Eğer bana 2. bi şans verirse Allah, Eğer ölmezsem bu hastane sürecinde, bu şansı elimden gelen en iyi şekilde kullanıcağıma dair de kendime söz veriyorum sözlük. Beni mutlu edicek olan şey her neyse, bunu başka insanların mutluluğunun üstüne koyarak yapmamı gerektiren bir mevzuysa eğer bu, bu defa daha bencil olucam.
    ···
   tümünü göster