/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 126.
    0
    Evet beyler, yine Ankaradayım, kontrol için geldim.
    Kök hücre zımbırtısı bitti, ölmeden atlattım şükür. Çıktıktan sonra diye benim eskilerden biriyle konuşmaya başladım. Diyarbakır da ingilizce öğretmenliği okuyor kız. Onunla sevgili olduk tekrar, aslında çok güzel, tatlı ve ciksi bi kız ama şöyle bi durum var; Adriana Lima olsa bu saatten sonra gibimde olmaz.

    Uzun ilişki muhabbetlerine girdim bununla ama hala ara ara kovalıyorum am, denk gelirse affetmiycem. Evet bu durum bana vicdan yaptırıyo, şunu diyorum kendi kendime " Ulan Yarakcil Canli, böyle yapıyorsun ama kız seni seviyor." falan. Sonra bi bakıyorum eski entrylere özellikle de bundan önce yazdığıma. Kendi kendime yürekleniyorum böyle; huur çocuğu olucam diyorum, çünkü hayat bana mutlu olmak için huur çocuğu olmanın gerektiğini öğretti.

    Sanırım kanseri atlattım, kesin bi durum yok ortada bu gün Tomografiye gittim sonuçları Perşembe günü çıkacak. Kanseri atlatmış olabilirim, vücudumda tümörler stabil bi şekilde duruyor olabilir, veya hiç bi gibim geçmedi hala kanserim. Bu üç ihtimal var şu an.

    Açıkcası geçmediyse ne yapacağım hakkında pek bi fikrim yok, tekrar kemoterapi almak istemiyorum, zor geliyor cidden artık. inşallah iyileşmişimdir diycem kısaca.

    Eğer iyileştiysem önümüzdeki sene kendime saygı duymama veya kendimden nefret etmeme sebep olcak. Tekrar üniversiteye devam edicem, bu defa kendimi hatun var diyerek kısıtlamıycam, vurabildiğim kadar ama vurup kurabildiğim kadar ortam kurmaya çalışıcam. Çünkü eğer artık bunu yapamazsam kendimden nefret etmemem için hiç bir bahanem kalmamış olucak.

    Bu arada 2. kızla da birlikte oldum, düşündüğüm kadar abartı bi durum yok, 2side am. Yani görsellik ve kızın dıbının darlığı (çok da farketmiyor) haricinde değişen bir şey yok. Kızı da ben bozdum, olabildiğince dardı yani. Aldığım ders şu oldu, " Am amdır; Güzel, çirkin, tipsiz, çirkin vs. vs. Hepsi sıcak ve nemli." Bi fark yok yani aralarında. Birazcık hayal kırıklığına uğramadım değil aslında ama sıkıntı yok öğrenmiş oldum en azından.

    Bu benim eski hatunla, 3.5 yıllık olan, hala arada muhabbet sohbet edip arada denk gelirse buluşuyoruz, bi değişim yok açıkcası. Kendine bi tane tokmakcı bulmuş ona veriyo şu aralar. Çok da gibimde değil açıkcası ama bana da vereydi iyiydi. istedim biraz uğraştım falan ama vermedi bana yani.

    Şu an hayat iyi veya kötü gidiyo diyemem, baya nötr ve stabil. Eğer geçtiğimiz 2 ay boyunca bi değişim olmazsa kendime çok küfredicem onu biliyorum. Ara ara buraya gelip yazmaya devam edicem beyler.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster