/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 226.
    +3
    20 yaşındaydım ve 3 hayatın anasını gibmiştim. Benim yaşımdaki diğerlerine bakıyordum, lan ne kadar sıradan normal hayatları var. En büyük pişmanlıkları geçen hafta izlemeyi kaçırdıkları derbi.. Yada aşık olup açılamadığı kız.. Bir çoğunun bir pişmanlığı bile yok. Tertemiz bir hayat. Okulu bitirecek ve sıfırdan başlayacak, düşünsenize ? Geçmişine bakıp dertleneceği hiçbir şey yok. Bu tip insanların mutlu olması da kolay oluyor. Arkadaş grubuyla bir pes turnuvası düzenliyorlar, mutluluk hormonları tavan yapıyor. Eskiden benim de mutlu olduğum anlar, yapmaktan keyif aldığım şeyler vardı. Artık hiçbir şeyden keyif almıyorum. Hayatı bu kadar uç yaşayınca, mutlulukta da uçları arıyorsunuz.
    iş yerine stajiyer bir çocuk geldi, ismi Davut, çifte vatandaş, Bulgar göçmeni. Bulgaristandaki adı Angel. Çocuk alemci bir tipe benziyor, türk dili son sınıfmış. Çocuğa biraz kanım ısındı. Gel zaman git zaman konuşurken bir cumartesi akşamı için onun evinde buluşup bir şeyler içmeye sözleştik.
    Giderken votka ve meyveler aldım, oturduk. 1 saat sonra falan çocuğun nişanlısı da geldi. O da türk dlinde. Normal giyimli, normal tavırları olan normal bir kız. Yemin ediyorum kıza karşı anormal hiçbir harekette bulunmadım beyler. Oturduk içmeye başladık.. 3 kişi 2 70 lik votkayı bitirmiştik. Kız da Davut'ta deli gibi içiyorlar.. Akşamın ilerleyen saatleri bir film açtı Davut, ışıkları kapattık izliyoruz, bir taraftan daha yavaş tempoyla içmeye devam ediyoruz.
    2. Müge vakası. Çocuk ve ben yerde oturuyoruz, sırtımızı kanepeye yaslamışız. Kız çocuğun kucağına kafasını koymuş uzanmış.. Ve ayaklarıma birşey temas etti. Kızın ayakları. Tüm fetişler beni buluyor. Davut'u gerçekten seviyordum, tek arkadaşımdı o benim, asla böyle bir şey yapamazdım. Çektim ayaklarımı geriye.. Ben çekince kız da biraz toparladı ayaklarını, bir müddet film izlmeye devam ettik. Ama içimde konuşup duran o huur çocuğu susmuyordu.
    + Bu kızı gibmeyerek yediğin bütün takların silineceğini mi düşünüyorsun ?
    + iki yüzlü pekekent seni..
    ···
   tümünü göster