/i/Tespit

  1. 26.
    +20
    11- Ruslarda mevzu adeti 1 kişiye 5 kişi dalma ,tamamen karambol odaklı ama işin üstünden kalkamıycaklarını anlayınca alanen geri vites yapmaktanda hiç çekinmezler.

    Tabi bu üste bahsettiğim gibi gemide tek türk olarak diğer milletler gibi bunların gibinin altına girmeyince bunlar bana inceden bilendi zaten tam uçak düşürme muhabbetinin üstüne dönüyor bu meseleler. Birde ben gemideyken elçide öldürülmez mi .

    Bunların gibinin altındaki milletler bunlara karşı el pençe durmuş , ben kendimi bozdurmuyorum bunların meyve , çikolata yada 20-30 dolar şu bu tekliflerinede düşmüyorum.
    Köprü üstünde sigara içiyorum rus ikinci kpt geldi , bana benim karşımda sigara içemezsin , gemide sigara içmeyi yasakladım diyor .Bunum sıfatına ingilizce sen kimsin diye bir bağırdım artık dikildim karşısına vuracağım yani uzatsa , demezmi bana ben rusum bende türküm eee yani dedim .Adam bağlandı ben rusum diyor sadece bu sözleri tekrarlıyor .bende ne olur diyorum russan kafayı uzattım bunun suratına .lavuk bir anda okey dedi elimi sıktı .ben kavga edicez zannediyordum lavuk yersencilik yapıyor .Karşımda sigara içemezsinden el sıkışmaya döndü .lavuk rus olmasından kaynaklı benim onun karşısında sigara içemeyeceğimi bana kabul ettirmeye kalkması beni cinlendirdi tabi.

    Neyse bıraktım bu topişi ,gittim yattım. tabi bu rus ikinci kpt ,rus kaptana durumu anlatmış. öğlen geldim vardiyaya .adam bana sen evinin salonunda sigara içiyormusum diyor bende cevap olarak kendi vardiyamda her türlü sigara içeceğimi isterse bu konu hakkında rapor yazıp şirkete atması gedektiğini söyledim. kaptan bu sefer tehdit vari şekilde rus olduklarını bizimde şu an rusyada olduğumuzu ima etmeye başladı .Bende hiç fark etmediği belli ettim kaptan masaya yumruk vurdu bende bunlara birşey demek için ileri bir anda adımı bir attım ama amacım saldırmak değildi bu iki rus hemen harita masasının diğer tarafına kaçtılar .Orda dedim kendime dur bunlar kolpik.
    ···
   tümünü göster