1. 1.
    +9
    ciddi yazacam beyler. okuyacaksanız okuyun, okumayacaksınız gibtirin gidin, kirletmeyin başlığı.

    başlıyorum...

    • inci, ekşi'nin, uludağ'ın, itü'nün bilinç altıdır. oradaki yazarların, "aman eksilenirim." "aman titrim sarsılır." diyerek bu sözlüklere yazamadıklarını yazarak rahatladıkları mekandır. bu yönüyle ikiyüzlü değildir. dobradır, açık sözlüdür. gerçekleri saklamaz, doğrucudur. inanmayana caps de verir.

    • inci, insanların sırf küfretmek için geldikleri bir yer değildir/olmamalıdır. önemli olanın mizah yapmak, bunu icra ederken de küfrederek hem esprileri ve olaydan alınan tadı arttırmak, hem de yazan kişinin rahatlaması söz konusudur. inci yarak kürek küfreden ergenlere karşıdır. her başlığa "anan yanımda" yazanlara karşıdır/olmalıdır.

    • inci, sevişmenin ayıp olduğu bir toplumda yetişmiş olan gençlerin, tüm abazanlıklarını, ahlaksızlıklarını ortaya döktüğü yerdir. sanıyor musun buradaki insanlar dışarda da böyle "giberim hayatı." modunda takılan kişiler. inci'de medyaya, insanlara, olaylara olan kinlerini kusan insanlar var. işte bu yüzden anarşist bir oluşum ya. kendilerine yedirilmeye çalışılan takları, facebook'ta anti x grupları açarak değil, bunu yapanlara ana avrat söverek onlardan hınçlarını çıkaran insanlar... burası özgür, herkes eşit. mod da aynı, bir yazar da.

    • inci oyunbozan değildir. inci mualefettir. ezilenin yanında olan, inci ruhunu her daim göstermeyi amaçlayandır.

    özet: ccc inci giber ccc
    ···
   tümünü göster