1. 1.
    +59 -6
    telefon kontör kartını bol bol alın. kantine gelmez kolay kolay. tabii gideceğiniz yere göre değişir.

    size verilen çantada her şey oluyor; diş macunu, diş fırçası, t-shirt, eşofman, terlik, çorap, iç çamaşırları, içlikler vs. vs. vs.

    acemi er olacağınız için fazladan çorap zütürmenizde fayda var. ucuz olsun mümkünse, kullan at hesabı. yıkayıp asmak olmuyor acemilikte, ki kim giber yıkamayı.

    kaydınız alındığında kaç numara ayakkabı giydiğinizi soracaklar, bedeninizi soracaklar;
    amcıklık edip 42 numara giyerken 42 numara giyiyorum demeyin; münkünse 44 numara alın. sabah 5'ten akşam 9'a kadar ayakta o bot ananızı giber, sonra da değiştirmek istiyorum diye zütünüzü yırtarsınız.

    çantanıza mutlaka bi' deo koyun, normalde yasak olmasına rağmen içeri girerken emin olun çantanız çok aranmıyor. sadece göze batan bölümlerine bakılıyor.

    sigara kullanıyorsanız eğer; mutlaka beş altı paket sigara koyun çantanıza.

    ne de olsa acemi er olacaksınız muallakler; çantama bi' jean atayım, iki t-shirt koyayım demeyin. zütünüzü gibtirseniz giyemezsiniz, boşuna yük yapmayın kendinize eşek gibi.

    çantanız için dışardan bir kilit alın. kantinden alacağınız kilitler kolaylıkla açılıyor. sonra çantama girmiş biri diye ağlarsınız ama kimse duymaz.

    teslim olmadan önce en çok yapmak istediğiniz şeyi yapın. unutmayın; oraya girdikten sonra bir daha çıkamayacaksınız. acemilik bitene kadar izin - mizin yok.

    dudak çatlamasına karşı önlem alın. mutlaka o renksiz rujlardan alın, utanmayın.
    mutlaka krem de alın; arko veya nivea ne gibim isterseniz artık.
    bir kutu da majezik atın çantanıza.
    ···
   tümünü göster