1. 1.
    -3
    kuruyorum beyler. kısaca anlatayım.

    bu başlığın ardından çalışmalarımızı yer altından devam ettireceğiz. yakın bir gelecekte inci sözlüğü tamamen ele geçireceğiz. erken rezervasyon yaptıran kazanır. şimdi planımı açıklıyorum.

    ilk 3 5 kişiyle başlayacağız. önümüze gelen her yeni başlıklardaki kişileri eksileyeceğiz ve imzamızı bırakacağız. yavaş yavaş acele etmeden daha çok kişiye hitap etmeye başlayacağız. 3 5 kişi 30 40 kişi olmaya başlayacak. daha daha daha çok entryi eksileyeceğiz.

    modlar 3 5 it sürüsü diyecek. ama biz durmayacağız devam edeceğiz. daha çok başlık daha çok üye ile 100'leri aşacağız. daha sonra işi zorbalığa dökeceğiz. ya dostumuzsun, ya düşmanımız! örgüte katılmayan herkesi seri eksileyeceğiz. kişisel saldırıları bırakıp toplu saldırılaraca geçeceğiz. yavaş yavaş sivrildiğimizi farkeden modlar işe el atacaklar fakat çok geç olacak!

    çünkü artık büyük bir kitleye hitap ediyor olacağız. zorbalıkla ele geçirdiğimiz yazarları köle gibi kullanacağız. günler ayları izledikten sonra çevrimiçi üyelerin 1-3'ü bizim olacak! işte ozaman büyük düşünmenin vakti geldi diyeceğiz.

    barış isteyecekler kabul etmeyeceğiz. heryerden isyan entryleri gelecek yılmayacağız. inci sözlüğü eksi şuku düzeni alt üst olacak. kargaşa kaos derken modları yıldırıp anlaşmaya davet edeceğiz. ve ozaman inci sözlüğü yeraltı dünyası bizim teşkilatımızın egemenliğinde olacak!

    şimdi bir isim bulalım.

    ön rezervasyonlar geldi beyler işte asil üyelerimiz:

    evet beyler isim konusunda bi öneri geldi.

    "isçt" inci sözlük çüküleme tarikatı. kulağa gayet hoş geliyor. sayımız 15 olsun hemen çalışmalarımıza başlıyoruz,
    -
    -
    -
    -
    -
    -

    evet beyler bu dakikadan itibaren tarikatımız olarak çalışmalara başlıyoruz. gayet gizemli bir görüntü çizmeye dikkat ediniz. mesajımız kısa ve öz şudur:

    "inci sözlük çüküleme tarikatı tarafından tüm entryler çükülenmiştir. mühürlenmiştir. özgürlük için! aydınlanma için!

    (bkz: inci sözlük çüküleme tarikatı)"

    evet beyler mesajımız bu başlayabiliriz.
    -
    -
    -
    -
    -
    -

    parantezin icinde
    taramalifuze
    genclerbirlikli
    wafri
    holig4n
    sictim sivadim
    sis atmaoc
    never lose
    ananzaaaaaaaaaaaa
    eski ama yeni yarrock
    sictim sivadim
    ebende o dertten gitti
    devlet bilir
    unchained
    rabbit35
    fen lisesi alert
    ···
   tümünü göster