1. 76.
    0
    yayında ve yapımda emeği geçen herkesin anasını gibeyim. ilk olarak o kalecileri yaparken nasıl bi ruh halindeydiniz çok merak ediyorum, kaleye gelen her şut gol dıbına koyim, tuttuğu toplarında %90 ını sektiriyor amın oğulları.

    tebrik ediyorum oyunun belkide en güzel yanı olan o arapaslarının anasını gibmişsiniz.

    her sene şampiyonlar liginde final oynayan bi manu'yu nasıl komple b takımı yaptınız anlamak mümkün değil, 4-5 senedir ortalıkta olmayan şampiyonlar liginde bile artık 2.torbalara düşmüş bi milan kompla a takımı olmuş amk. milan a oluyorsa barcelona aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olur amk

    rakipten top çalmak imkansız amk, topu çalmadan önce bi 5-6 çalım yicen banko. maşallah gattuso bile top ayağına geldimi messi kesiliyor mübarek bir fedinanda çalım bi vidice çalım bi evraya çalım. robinho ve ibrahimoviçe laf söylemiyorum zaten top bunlara geldimi yannanı yedin arkadaş kaçarın yok.

    defans rezalet arkadaş, araya atılan her top tehlike özellikle havadan atılan toplar herifleri gibsen yönlendiremiyorsun, o top bi şekilde geçiyor arkaya. adamlar zaten introya direk bu özellikle başlamışlar amk, dıbına koyduğumun bak sana gösteriyoruz boşuna çaba harcama gibsen bişey yapamazsın o topa gibisinden (intro ilk giriş ingiltere ispanya maçı puyolla pique arasına havadan atılan top )

    porto fena olmuş yalnız manu milan yalan porto tek gerçek. falcao reyiz her maç minimum 3 gol. falcaosuz porto nasıl olcak acaba

    sonuç olarak yarak gibi olmuş
    ···
   tümünü göster