1. 126.
    +3
    okudum hepsini, panpam acılara son vermenin yolu kabullenmeden geçer. aklında acaba olabilirmiyiz acaba ilerde bana evet dermi, elimden geleni yapim belki ilerde fikri değişir.. gibi düşünceler varsa,ki var.bu şekilde unutamazsın. aynı bu şekilde geçer hayatın. sana 2niz hakkında düşündüğümü söyliyim.

    1-o kız seninle hiçbi zaman çıkmıcak.

    2-o kız senin verdiğin kadar değeri hakedicek bi kız falanda değil

    3-çıkmıcaksınızda hani varsayıyorum eğer bi ilişkiye başlasanız, ezdirdiğin gururun, kaldırdığın zütünün karşısında peş para etmez. baştan verdiğin ipler seni ilişki boyunca giber. gider onla bunla gezer tozar, aldatırda. nası olsa senin onu bırakamıyacağını bilir. iyi bir ilişki için ona seni kaybedebileceği hissini aşılamalısın.ve ona muhtaç olmadığın: sense bunlardan eser bırakmamışsın tabi hata etmişin demiyorum, olur,banada oldu. ama bunların hepsini bi ders bi tecrübe al. bundan soraki hayatın için kararlarında eylemlerinde aklına gelicek anılar.ve seni doğruya yönlendiricek şeyler.

    4- ve sonuncusu: kızın senle olmıcağına inan.ve hayatını devam ettir artık. hayat mutlu olmak için var, üzgün yaşanmıcak kadar kısa. ve hayat güzeldir panpa...
    ···
   tümünü göster