1. 1.
    +25 -1
    dedim jigolo olayım, hem karı giberim hem para kazanırım.

    lakin ki öyle olmadı binler. ilk müşteriyle bi buluştum abooov, karı rahat 65-70 yaşında var, bi süslenmiş ki acırsın amk, dudakları büzüklü rujlar filan. neyse, velinimettir deyip hoş tutmaya çalıştım.

    eve gittik, bir şeyler içtik, sohbet filan ettik. tabii sonra gibişmek icap etti. ben aklıma ciksi hatunlar filan getirmeye çalışıyorum ama karının teni böyle yıvış yıvış amk, teni pazar çantası gibi kokuyor ekşi ekşi. neyse, kör topal donu indirmeye kadar geldim. bir yandan benimkini sıvazlıyorum ki az çok dikeltmeyi de başarmışım. dedim karıyı biraz ıslatayım da hazır kalkıkken sokarım, sonra gözümü kapar işimi yaparım. ulan karının donunu indirip kafayı bacaklarının arasına sokmamla öğürmem bir oldu. dıbına koyayım sanki kanalizasyona düşüp ölmüş ve orada 2 hafta beklemiş bi karga leşini karının dıbına sokup donu giydirmişler, o halde 3 gün gezdirmişler. ben hayatımda böyle bir koku duymadım arkadaş.

    ızdırabını gibeyim diyerekten tabana kuvvet kaçtım evden beyler. o gün bugündür, jigololara saygı duyarım. zor zenaat valla.
    ···
   tümünü göster