1. 1.
    +15 -7
    yavaş olucaksın , ön sevişme çok önemli , genelde ilk oldugundan duygusal yönden çöküktürler benim sana tavsiyelerim karakteristlik olarak (pgiboloji) katkıda saglayıp rahat bir gece geçirmenizde faydalı olmaya çalışmaktır. nasıl yapılması gerektiği yukarda verilmiş ama bir kez daha değinelim.

    ön sevişme uzun tutulsun. elle uyarmaya çalış ama parmak sokma , parmagını haşince bastırma , memelerini yala bu zevk verir. genelde dudaklarından çok fazla öp , oral yap hoşuna gidicektir . asla bir şey hissetmez diye bir şey yok hissediyorlar güzel becerirsen köpeğin olur. (bazıları ilki olduklarında yalatmaya çekinirler , tiksinirler ama sen yine de istediğini söyle seni azdırmak istiyorum lütfen diyip basla orala) oral bölgesinin ıslak olması çok önemlidir , o sana oral yapabilirse güzel olur yapmazsa bolca onun oral bölgesini ıslatmaya bak , bunuda parmagınla oynayarak yap. rahat girmesi için ıslansın. çünkü acıyabiliyor. vajina agzının kalınlıgı kaldırabilme kapasitesiyle baglı (vajina agzının dar geniş olması). çok acıyabiliyor kendimden biliyor. başlarda çok az kısmını sokmaya bak hem o zevk alır hem vajina agzı acılır hemde bayan azdıgından daha cok sıvı üretir kolaylaşır. ilk olacagından bunları yaparken dudagı sakın unutma dudagından sürekli öp , duygularını sana yogunlastırsın. hoşuna gittiğini söyle. yavaş yavaş gir çık , hayvanlaşma sert olma . nazik ol.

    ve muhakkak muhakkak ona sarıl. sımsıkı sarıl. iş bittikten sonra da önce de sımsıkı sarıl. bayanlar ciksten sonra yalnız hissederler. yanlış bir şey yapma duygusu vardır herkeste. bir de ilk yapan bakire bir bayanda bu doruk noktasındadır. eger sen nazik olup kadınınmış gibi davranırsan senin köpeğin olur. ciksten sonra muhakkak sarılın.. alnından öp. ellerinden tut sıkıca kavra.
    ···
   tümünü göster