1. 1.
    +9
    sayın ve çok sevgili dedemiz okan bayülgen, sizi bu siteye getirmek için kötü yanlış sizin ve bizim karşısında durup gülümsediğimiz –gülümsettiğimiz medyanın “tu-kaka” benimsediği eylemlerden hiç birini yapamadık. siz bizim size edeceğimiz ziyareti bilinç altınıza yerleştirip bedensel engelli bir bayanı üzdünüz ki bu sizin hep yaptığınız bir şey. i̇nsanları rencide etmeyi ne kusuru ne özrü olursa olsun alkışlanır hale getirdiğiniz için tebrik ediyoruz. siz telefonda konuşan izleyicilerinizi aşağılamayı bu kadar görev edinmiş bizim tabirimizle @2 olmayı bu kadar benimsemişken taşaklı ve liseli olmayan biz inci sozlukspot üyeleri -o okuru olduğunuz ekşi sözlüğün zamanında bizden daha beter bir şekilde yaptığı “ftuff” harekatında ki gibi komün olup sizi pirimiz dedelere katmaya karar verdik.
    biz aynı sizi toplumda sıradan olmanıza rağmen marjinal görenler gibi marjinal bir oluşumuz. çektiğimiz tepkinin sebebi hepinizin ve hatta sizin progrdıbınızdaki reklam aralarında sıkça ağzınızdan düşürmediğiniz cinsel uzuv isimli hakaret içerikli sözcükleri çok rahatlıkla birbirimize sarf edip bundan alınmaca gücenmecenin olmadığı hatta bu kelimelerin birer sevgi sözcüğüne dönüştüğü bir platform olmamızdır. olduğunuz gibi olduğunu iddia eden siz sayın okan bayülgen gibi “çevreciyiz hayvanları öldürmeyelim karşim” temalı ifadeler sarf ettikten sonra bu ifadelerimizi ispatlamak için asla deri ceket giymediğimizi yahut küresel ısınmaya sebebiyet veren motorları arabaları kullanmadığımızı ispatlamak için “caps” veririz. yani biz doğrudan yanayız. bir şeyi yaptım, yapıyorum, seviyorum ve siz de uygulamalısınız derken bunu yaptığımızı “gerçekten” yaptığımızı resimli yahut videolu gösteriyoruz. bizler çok büyük bir kitlenin izlediği tv şovları yapmıyoruz . farkındalık yaratmaya çalışıp klavye delikanlılığı da yapmıyoruz. uzun uzun konuşup insanlara ukalalık da yapmıyoruz. ve hatta liseli ibaresini yaratırken aşağılamayı küçümsemeyi bile ucundan tutup görünür hale getirerek belki de 60 yaşında bir kimsenin yaşına uygun olmayan hareketini tavrını gözler önüne seriyoruz.
    küfür ruhun yellenmesidir ve hatta küfür dilin cilasıdır demiş ah muhsin ünlü üstad. biz küfrü ruhumuzun yellenmesi olarak kullanıyoruz. lisede olsaydık yahut bir insanı anne bacı teyze kfrederek incitebileceğimize inansaydık küfrederdik size hakaret babında amma ve lakin gel gör ki sadece osuruyor ruhumuz. kusura bakma afedersin dediğinde ve kapıyı açtığında uçup gidiyor. biz senin ehemmiyet verdiğini söylediğin konuları-konukları progrdıbına çıkarım gözleri kan çanağı halinde bekletip o ehemmiyet vermediğin eleştirdiğin aşağıladığın konukları kimseleri saatlerce konuşmana ve popüler kültürün malzemesi etmene çok kızıyoruz. sen oyunu kuralına göre oynuyorsun ama oyun bir çok kimse için hayat demek bir türlü ayıkamıyorsun ara da bir dedeleri ziyaret etmeni bu yüzden öneriyoruz.
    ···
   tümünü göster