1. 1.
    +6
    -zamanında köylülerden nefret ettiğini söyleyip bebekte kebapçı açılmasına karşı çıkmıştın seni köylü rockçılar olarak bu yüzden de kınıyoruz. hepimiz köylüyüz ulan.
    -iletişim özgürlüğünden bahsetmeni beklemiyorduk google yasaklanması sonucunda çünkü biliyoruz ki sen internete fevkaladenin fevkinde karşı bir cahilsin. hayat sokaktadır diye iddia ettiğin o hayatı biz buradan yakalamayı biliyoruz. i̇nternet kullanamayan liseli şeklinde damgalıyoruz seni bu nokta da.
    -program kabak tadı verince kendi-salim-ceyda esra kardeşler gibi eğlence primi garantili konukları ağırlayıp aynı programdaki taşaklı konukları daha az önem gösterip magazin maymunlarından rant sağlamayı büyük bir beceri haline getirdiğinin de farkındayız. ve hiç tasvip etmiyoruz haberin olsun.
    -sizin sevip takip ettiğiniz sözlükteki bir yazarın entrisini size aynen iletmek istiyorum belki gözünüzden kaçmıştır dedeleri size getirip bu konuda da bir düzelme sağlamanız için yardımcı olmak istiyoruz buyurun: “
    7-8 yaşındaki şımarık bir velet gibi davranışları kimi zaman sevimli gelse ve sempati uyandırsa da, bazen ettiği lafların yenilir yutulur yanı olmadığını düşünüyorum. muhabbet kralı gibi güzel bir program yapıyorsun madem, toplumsal duyarlılık, sosyal sorumluluk diyorsun. iyi güzel. e peki o zaman, yayına telefonla bağlanan bir seyircin, "depresyondan 2 kedi 2 köpek alarak kurtuldum, onlar sayesinde yaşama tutundum" diyince "evli misin?" diye dalga geçer gibi soruyor, sonra "evlen bak, öyle deli kedili kadınlardan olma" diye alay ediyorsun. hayvanlara sahip çıkmanın, sokak hayvanlarını beslemenin, sahiplenmenin filan böyle kız kurusu olmuş, 40 yaşına gelmiş ama kocasızlıktan gebermiş pgibopat teyzelerin işi olduğunu düşünüyorsun. ne de olsa "çıkar ilişkimizin olmadığı" kimsenin suratına dönüp bakmadığımız iğrenç bir sistemin içinde yaşıyoruz. bize fayda, çıkar, rant getirmeyecek bir insana bile dönüp selam vermezken, nerde kaldı hayvanlara ciğer döktüğü için belediyeye şikayet edilen, evinde 40 kedi besleyen teyzeleri anlamak di mi? ben de o deli kedili kadınlardan biriyim, ve işte insanları sevmeyip hayvanları sevmemin sebeplerinden biri de küstah olmamaları. bir hayvanın bir insanın yaşdıbını ne kadar değiştirebileceğini, ona yaşama gücü ve enerjisi katacağını, hayata tutunmasına sebep olabileceğini, tüm can taşıyan varlıkların yaşama hakkına sahip olduğunu, bir hayvan sahiplenerek bir can kurtarmanın insanlığın en büyük faziletlerinden biri olduğunu filan anlatırdım ben burda, aman neyse uğraşamayacağım, nato kafa nato mermer.”
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster