1. 1.
    +4
    - senin hala kendini ben çok dobrayım ben çok zekiyim hepinizi yerim yediririm tavrın artık baygınlık geçirtmiştir. 40 yaşına gelmiş geçmiş bir adamın biraz söylediklerinin varacağı yeri yaratacağı etkiyi düşünmesi ona göre hoplayıp zıplaması gerekir. senin yaşlarındaki bir erkeğin sahip olması gereken en önemli özelliklerinden birisi de nezakettir. ayrıca bunu da kınamış bulduk kendimizi
    - yanardağ patlamasını chp de yasanan o kritik olaydan daha mühim buldun. kimseler yanardağları bilmezken chp nin maruz kaldığı olayı herkes biliyormuş gündm haline getirilmesi gerekmezmiş. kim bilir ne içmiştin bunu söylerken. efendime söyleyim senin her ciks sevişme öpüşme dediğinde bizim tabirimizle boşalancinsel açlık çeken liseli azman kitlen olmasaydı sen napardın be okan dede? dedelik şukusunu burada verdik işte. yüzünde o cinsellikten söz edebilen modern adamım hepiniz ilkelsiniz hepiniz köylüsünüz ifaden olmadan kaç dakika bakabileceksin ekranlara bu da merak konumuz.
    - üniversite gençliği üzerinden onca ekmek yedin de okan bayülgen nedir onlara ya da topluma sosyal alandaki katkın merak ediyorum. yine bizim ukala bulduğumuz sana yakın kitlenin parselindeki sözlüklerden birinde bizim ifade etmeye çalıştıklarımızı yansıtan bir entry ile okan dede ye sesleniş bildirimizi kapatacağım. buyurun : “
    “2002den beri aynı cinsellikle ilgili en ufak bir şeye bile ölümüne muhtaç kitleye hitap etmektedir... e sen 10 yıldır aynı abazalıkla devam edersen her lafı üstüne alınıp sinirlenirsin tabi abicim...
    kendisi güya kapitalizm eleştirisi filan yapar, fakat reklamlarda oynar, üstelik oynadığından çok daha fazla reklamda seslendirme yapar.
    televizyonu eleştirir, evet televizyonu çoğu zaman bir bütün olarak bir olgu olarak eleştirir. ama kendisi üç gün televizyonda program yapar.
    dizilerin uzun olmasını eleştirir. kendisi sabahlara kadar program yapar. diziler fazla reklam alabilmek için uzun olurlar, kendisinin programın bir diziden çok daha uzun olduğu için çok daha fazla reklam alır.
    ismail yk ve onu dinleyenlerle dalga geçer ama iki kez (bildiğim kadarıyla iki belki daha fazla) ismail yk'yı progrdıbına konuk etmiştir.
    bir çok alanda kalitesizliğin ön planda olduğundan dem vurur. ama kendisi artık aynı tarzda baygınlık veren programlarından başka bir şey yapmamıştır. oyuncuyum diye gezinir ama kendisinin bir kaç filmi hariç çok da iyi projede yer aldığı görülmemiştir. onlardan da belki en iyisi ağır roman'dı. o da yıllar önce.
    istanbul'un mahvedildiğinden bahseder. bir şehirci edasıyla istanbul'dan konuşur, görseniz istanbul aşığıdır. ama istanbul algısı boğaz'daki yalılar ile beyoğlu'nun bir kaç tarihi sokağından ibarettir. insanlar güç bela yaşam mücadelesi verirken, başını sokacak bir yer ararken kendisi senede milyonlarca dolar kazanıp milyon dolarlık daire ve evlerde oturur
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster