1. 1.
    +4
    hasılı kelam ben bunun programlarını lisede iken, üniversitede iken izlemek isterdim. ama bizimkiler erken yatarlardı, izleyemezdim. ara ara izleme imkanı buldum. e tabi herkes okan okan diye çıldırıyo bi taraftan herkes onu konuşuyor. sonra yaşım ilerleyince izleyebilme rüştünü kazandım. şimdi bakıyorum da pek izleyesim gelmiyor. ancak liseli ergenleri bir de lümpen üniversite gençliğini kandırır o.”

    sözün özü sayın okan bayülgen seni ve medyanızı ziyaret etmeye devam edeceğiz. bizden ve internet medyasının şuandaki en anarşik kolu olan inci sözlük spotun değerlerini hepiniz öğrenecek ve pek çoğunuz takdir etmeye başlayacaksınız. sözlüğümüzdeki abazalık sizin programlarınızda memelere gösterdiğiniz eğilim kadardır . hah biz bir de dedeleri seviyoruz o kadar.

    birkaç kelam da senin bizlere cephe alacak kitlene gelsin yine bir alıntı ağza dile sağlık bir alıntı üstelik : “ bi ünlünün lümpen değil de fanatik bi hayran kitlesi olmalı, sadıktır çünkü bunlar, birini bir kez idealize ettiler mi, o biri nereden ne verirse versin hep aynı yerden alırlar” almayın artık pozisyon değiştirin inanın bana hayattan daha fazla zevk alacaksınız.

    sen disko'nun kralı, medya'nın kralı, muhabbet'in kralı. biz ise klavye'nin kralıyız. (bkz: klavye kralı) ve herkes kendi çöplüğünde öter.

    not eğer müsaitsen bir ara görüşelim cevap hakkı falan doğmuştur şimdi sana. içimizden taşaklı bir bini sana gönderelim ve seni gibertebildiği kadar gibertsin gerçi bizde dedelere hürmet büyüktür ordan yırtabilirsin biraz. hem amzütmeme dediğimize bakma hep biz modern bir kesimiz lütfen lütfen..

    bu bildiri incisözlükspot kızlarından biri tarafından kaleme alınmış olup kalkmış gibini söndürmeyi bir görev bilmiştir kendine. buraya kadar okumayacak olan binler için özet geçiyorum

    -dedeler var

    -lisede okuyan genç kardeşlerim içerdeki liseli ifadesi duygusal ve zihinsel yönden gelişememiş kimseleri temsil eder. biz biliyoruz ki pek çoğunuz bu adamdan daha akıllısınız.
    ···
   tümünü göster