1. 1.
    +29 -2
    Lan serkan bile "ziki görürsem ilk sizin zütler gider" dediğine göre bitmişiz la biz. Arkadaş 10 yıldır çoğu eyleme, protestoya katıldım.Çoğu siyasi düşüncenin çatısına girip mantıklı yok arayıp bu yaşa geldim ben. Yeri geldi memurlarla yürüdüm, yeri geldi işçilerle dayak yedim, yeri geldi öğrenciyken yaka paça okulumdan atıldım , ulan ailem kaç defa ağzıma sıçtı ben yine çıkıp hakkımı yedirmedim. Liseliler am nerde diye koştururken ben hak nerde diye koşturdum.

    Halen 3. şahıslara küfür varsa sileriz, atarız, gibtir olup gidersiniz deniyor.La bizi gibecek adamın elinde kanıt olmasına gerek mi var panpalar?

    Siyaset konuşulmayacaksa bu dıbına kodumun liselileriyle neyin farklılığını yaratabileceğiz la biz? Tek elle südyen kopçasımı açmayı öğretecez bu muallaklere?

    Halen internet sansürü filan diyorsunuz lan. Adamlar kimleri nereleri sansürledi. Düşüncemize her zaman ket vurulacak panpalar.

    Bizler bu ülkenin bütünlüğünü tehdit edecek eylemlerde bulunmuyoruz. Sadece istediğimiz özgür yaşam ve düşünce.

    Serkan panpa bari sen tutupta silerim, ip bile veririm giberler sizi deme. Oturalım toplanalım konuşalım de. Ne zik yeriz panpalar de.Sen bari şöyle konuşursanız gibtirip gidersiniz deme bize.
    Ben ödediğim binlerce lira harç parasına sövmeyeceksem yada burda bir sosyal tehditi tartışamayacaksam bu ortamı neden tercih edeyim panpa?
    ···
   tümünü göster