1. 1.
    +1
    panpa daha bugun ilani ask eden ve teklifi kabul edilen biri olarak sana sunlari soyleyebilirim. Oncelikle durumun zor hani sevgilisi olan birini kendine cevirmek zor. kizin duygularini tam olarak bilemem ama bence onu kiskandiracak bisey yap. kizin sana karsi ilgisi varsa zaten anlarsin.ne gibi seyler dersen samimi oldugun baska bi kizla sadece zaman gecirmek icin takil arada konusun falan.o arada da caktirmadan diger kiza bak onunden falan gec zaten okuz degilsen bakislarindan seni kiskandigini anlarsin tabi kiskaniyorsa.

    bir baska yontem ise panpa bazen kizlar arkadaslara dertlerini paylasacak zaman gecirecek erkek arkadas ararlar bu tipler kizlarla gecinemez cunku bu yuzden cevresi de genellikle erkeklerden olusur. hani belki kiz sana karsi bisey hissetmiyordur ama sohbet muhabbet biseyler paylasmak icin takiliyordur.amk gerci biz de erkegiz boyle durumlarda hemen yelkenler suya amk. dedigim gibi panpa cok umutlu olma. keza kiz o odunda ayrilsa bile ayrildiktan sonra belli bi zaman lazim o odunu unutmasi icin direk okuzluk yapip dalma hemen.

    dusuncelerim yanlis da olabilir amk ama sirf sohbet edecek rahatlatacak birine ihtiyac duydugun icin ve en onemlisi bugun cok guzel bi iliskiye basladigim icin yazdim panpa. umarim yardimci olabilmisimdir.
    ···
   tümünü göster