1. 1.
    +17 -3
    olum bunların şarkı ve film yorumları çok kasıntı ve komik lan. sandalye zütüme kaçıyo okurken.

    bir şarkı var mesela, adam gelip demiş ki: "bu şarkı beş vakit ezan yerine çalınsın günde beş defa, istanbul müftüsü olurum. swh o derece seviyorum, badim. eho eho."

    bir diğeri bir filmi yorumluyor: "izlediğimden beri hayatımı değiştirmiş olan, tarantino'nun açık ara en iyi filmidir. izlerken nutella'yı nasıl bitirdiğimi hatırlamıyorum, o derece kendimden geçtim. hayata farklı bi açıdan bakıyorum artık."

    ya da popüler bir ünlü için (türk olması önemli tabi);

    "şarkıları kötü olan fakat ergenuslar tarafından dinlenen gereksiz sanatçı. evladım olsa cebine uyuşturucu koyar poolise haber veririm o derece sevmiyorum. swh metallica nothing els metals swh"

    bırakın abi bu ayakları, bilmiyoruz sanki bütün gün evde oturup göbeğini kaşıyan, ayda yılda bir film izledi mi de hemen bunu sözlüğe taşıyan tiplerr olduğunuzu. "siz öylesiniz sanki, hıh." demeyin, değiliz arkadaşım. olduğumuz gibi davranıyoruz en azından. kız düşer diye amuda kalkıp zütümüzle bateri çalmıyoruz yani.

    "çok beğendiğim ve yazılarını takip etmekten kendimi alıkoyamadığım, bağımlılık yapan yazar kişisi. marijuana gibi. swh"

    hasüktür.

    not: beyler tarantino giber. uzun od

    bi not daha: okuduysan buraya kadar daşşağına kurban. ister eksile ister şukula.
    ···
   tümünü göster