1. 176.
    0
    Özgürün yanında uzun boylu bir çocuk olurdu hep onu gördüm kapının orada kalktım yanına gittim. Etrafıma bakınıyordum çok sonra bakındığım kişinin asla onlar olmadığının farkına varacaktım ama şimdi özgürü bulmalıydım. Cumaydı günlerden ve hafta sonu araya girmemeliydi. kantinden çay aldı ve çıktı peşinden çıktım. doğruca özgürürn ve iki arkadaşının daha yanına gittiler. oturdum yanlarına uzun boylu olan gitti bir çay daha almaya ısrar etsem de ben alırım diye epey zorladı. bir iddia meselesiymiş, ondan.

    oturdum diğerleri de orada olmasına rağmen özgür konuşalım dedim. sonra dedi. sustum. bir dakika kadar sustum sonra konuşmaya başladım. komik şeyler anlatıyordum okula dair hocalara dair. gözlemlediğim şeyleri. Örneğin istatistik hocasından bahsediyordum. Pek sevilmeyen bir adamdır. çok hızlı konuşur. pek kimse anlamada da allahtan tahtaya yazar. ama onun hızlı konuşurken sylediği şeyleri anlattım. Nedense onun derslerinde hep onu dinlerdim.

    Örneğin hızlı konuşurken " doğru mu diyorum ben cevap evet" diyen bir insan aslında çok komik bir insandır. onlara farkındalıklarımdan bahsettim. Bize çay getiren uzun boylu çocuk pek bir ısındı bana. yanımda oturmuş iyi ki geldin diyordu mesela.
    ···
   tümünü göster