1. 176.
    0
    kalktık not fotokopisi çektirdik. Özgrlerin evine doğru yürüdük. Aktaş kırtasiyenin karşısında rakkasın önünde bir park var dedim gel oraya inelim dedim. indik. burası çok açık dedi şimdilerde forum olan yere doğru yürüdük ardından forumun yanında saklı bir park var. orada oturduk. dedi ki, Sen şu komutan geldiği zaman ona soru soran kişisin. Evet dedim demokrasiden bahsediyordu biraz açıklık getireyim istedim. Ona kötü davranmadım, saygılıydım.

    bir millet vekili maaşı ne kadar ?
    15 bin tl'yi geçmez dedim.
    bir rektör ne kadar alır ?
    ne kadar 5 bin mi ?
    30'bin tl'ye yakın.
    yani dedim.
    Bak senden insanların bazı istekleri olacak, dikkat et dedi. gerçekten de başın belaya girer üzülürsün dedi.
    Dedim aydınlat.
    Bak dedi sen ne solcusun ne sağcı ne dinci. Ortadasın. Evet dedim, uçlar zarar verir. Uçlar kendi aralarında diğerlerini ötekileştirip galibiyete oynarlar.
    Evet büyük tabloda da yenilmiş oluyoruz.
    Bravo dedi. güldü. Senden hiç bir şey yapmazlar. Sen sorgulamayı bitirmişsin. ve doğru yoldasın.
    insanların cümleleri kadar anlatım dili de önemliydi. Çirkin biriydi bu özgür ama gerçekten tuhaf bir havası vardı. Bunu sevmiştim.

    ---
    orada daha önce dayak yemiştim aynı yerde, nedense oraya gelsin istemiştim. Bir kız yüzündendi ve benim yediğim bir dayakta gerçekten masum olduğum tek olaydı.

    Milliyetçi bir binin yüzünden yemiştim. anlatsam şaşırırsınız. -anlatmayacağım, zamanınızı almayayım, nefret etmenizi istemiyorum- (:
    ---

    Derslerini düzeltemedin değil mi dedi ?
    yok dedim.
    gel dedi.
    ···
   tümünü göster