1. 1.
    +1
    astral seyahat,idoser,lucid dreaming,binnural beats vs. evet beyler bir çok elementi gördünüz birçok elementi tanıdınız.

    zaten amacınız hepsinde gibiş sokuş.şimdi ise erotic hipnos ile tanışın amk.ben diğerleri gibi sık tekrarlarla bunun ne müthiş bişey olduğunu uzun uzun anlatamıcam amk hem kendim sıkılırım lan.

    neyse tanıtıma geçelim.bi kadın sizi hipnoz ediyor ve sizinle erotik erotik şeyler yapıyor.negzel dimi lan.bu türde binlerce dosya var binler.hepsi farklı erotik konularda ve farklı hatunlardan.genelde her hatunun kendi sitesi olur ve konularına göre dosyaları satarlar. sitelerinde bi mp3 ü denemeden önce hipnozda neler yaşayacağınaza dair bilgiler verilir.

    dezavantajı: ingilizcedir.bilmeyenler mal gibi kalır binler.ama hipnoz kaydı olduğu için genelde tane tane ve yavaş konuşurlar ve anlaşılır olur.mesela altyazısız bir filmi izlerken zorlanan biri olarak çok rahat dinleyebiliyorum.

    avantajı: kolaydır..astral gbi başarısız olma ihtimaliniz yüksek değildir.sadece dinlersiniz ve hipnotize olursunuz.

    uygulanışı:genel olarak i-doser ile aynıdır.kulaklıkla,gözler kapalı ve sırtüstü yatarak dinleyeceksiniz binler.mp3 ün başında hatun farklı bi şey daha isterse(çrılçıplak soyunun,eliniz gibinizde olsun v.b)onu da yaparsınız artık eşek değilsiniz ya amk.

    dosya:vereceğim dosyada hatun sizi hipnotize edip elinizi gibinize zütürmeden boşaltıyor binler.deneyin görün amk.bir de torrent linki veriyim bari amk.yalnız torrente dosyalar genellikle femdom içeriklidir.dosyanın ismine bakıp hatunun sitesinden mp3 ün nasıl bişey olduğna bakarsınız amk.dikkatli olun.

    jackpot-no hands:
    http://grooveshark.com/#!...pot+No+Hands/2FH8Pz?src=5

    verdiğim dosyanın hatunun sitesindeki açıklaması için link:
    https://www.isabellavalen...hop/jackpot-no-hands.html

    torrent link:
    http://isohunt.com/torren...lla+valentine?tab=summary

    hatunun sitesi anasayfa linki:
    https://www.isabellavalentine.net
    ···
   tümünü göster