1. 1.
    0
    birbirimizi çok seviyorduk ama annesi ayırdı bizi beyler çok üzgünüm çok. sizde olmasanız kime dökcem içimi bilmiyorum.
    birbirimizi çok seviyorduk beraber çok vakit geçirdik bir kez bile birbirimizi kırmadık 2 ay içinde tek kötü söz söylemedik birbirimize saatlerce sarılarak uyuduk öpücüklerle uyandırdık birbirimizi ama annesi öğrenmiş ilişkiyi.
    üniversite 3.sınıfız ikimizde ben mimarlıkta o uygulamalı bilimlerde okuyor. neyse benim peder doğulu ama ben izmirde doğdum izmir kültürüyle büyüdüm dedem zaten göçmen. neyse annesi öğrenmiş bizim doğulu olduğumuzu kıza demiş yok onlar gericidir yok ailesi seni istemez(amk doğulu dediğim yer de ardahan) neyse işte bu arada abim benim piyade teğmen askeriyede yani subay. ablam ise hemşire amk dedim kıza söyle bizim aileyi ne kadar devlete bağlı olduğumuzu söyle dedim dedemin kardeşi emekli başkomser amk. neyse benim hatunda annesine çok düşkün her gün saatlerce telefonda konuşurlar

    annesi tutup baygınlık geçirmiş bu stressten dolayı serum filan takmışlar kız ağlaya ağlaya aradı kusura bakma aşkım ama beni unut dedi amk kafayı yicem. napiyim beyler akıl verin amk sizde olmasanız kimseye içimi dökemeyeceğim.

    edit: bir sigara içip geliyorum
    ···
   tümünü göster