1. 2226.
    +9 -2
    beyler selamlar öncelikle beni tanıyanlarınız vardır, gibicidedenin asil ögrencilerindenim..
    yazılanların hepsini 2 şer kez okudum. 1 hafta öncesine kadar marmarise gittim ve bugün daha yeni geldim ayrıca oradayken turistlerde dahil olmak üzere gibicidedemizin anlattıklarını uyguladım.. ve başarıya ulaştım evet bi türk hatunu yatağa attım..

    anlatmaya başlıyorum.

    tatilimin 3. günü çarşamba günü hava çok sıcak sahilde şezlonglarda uzanıyoruz 2 sap arkadaşımla aksam üstü 4 gibi bi amlı belirdi arka tarafımızda şezlognda tek basına uzanıyor ve kitap okuyor vucut olarak aynı kim kardishan tip aynı o amk. ben yüz üstü uzanma pozisyonuma geçtim kızı arada arada kesiyor sonrada giblemiyor gibi yapıp müzigimi dinliyorum, arkadaşlarım birşeyler sordugunda komik espirili cevaplar veriyorum ve kız bunu arka tarafımızdan netçe duyuyor olduğunuda biliyorum o yüzden tam modumdaydım..
    kızla 3-4 kez göz göze geldik baktım bira içiyor en son bakışında ikimizde yakalandık birbirimze bkarken ve hafif gülüştük.. buraya dikkat ben gülüşmeyi sonlandırdım hemde şuşekilde ! kızla gülümseşirken birden sert bakış yaptım çok ciddi bakışı kız bi afalladı yüzü bozuldu bende hemen tekrar gülümsedim ve kız kahkaha atıyordu neredeyse çok hoşuna gitti ve o temas orada bitti.

    yanımdaki panpalarım denize girmeye gitti ben girmedim uzanıyorum hala kızla kesişiyoruz.. baktım iş çok uzuyor amk birazdan gidicez biz eve benm panpalarım denizden çıktı ve ben tek başıma denize girdim biliyordum hatun arkamdan köpek gibi gelicekti. denize girdim ileri açıldım amk baktım karı yok gelmemiş peşimden (aslında gelmişte ben sırt üstü yüzerim o yüzden fark edememişim oda beni etmemiş bunu gece yatakta söyledik birbirimize)
    hayret etmiştim amk neden gelmedi diye neyse dedim galiba begenmedi dedim.
    sahile çıktım yine geldiğimde oda çıkmıştı benden önce ben onun girdiğini hiç bilmiyordum neyse artık hazırlanıyorduk eve gitmek için işte üst tşörtümü giydim gözlüğümü taktım arklarım önden yürümeye başladılar artık ne olcaksa olcaktı kızla benm aramda o anda baska şans yoktu ve bunlar kızın önünden geçtiler tam ben geçerken göz gözeyken kız bana bakarak bakarmısın dedi
    amlı
    ben

    a: bakarmısın?
    b: efendim
    a: telefon numaranı verirmisin
    b: vereyim
    a: teşekkür ederim
    a: ismin nedir
    b: serkan senin
    a: amlı
    b: napıyosun tatildemisin çalışıyormusun
    a: çalışıyorum
    b: anladım(devdıbını sormadım)
    a: teeşekkr ederim akşam ararsam görüşürüz
    b: evet ararsan görüşürüüz dedim
    gülüştük ve ayrıldım.

    eve döndük tele baktım telde msj felan yok ulan dedim amk hatuna yanlış numaramı verdim diye düşündüm 1 saat daha geçti
    a:nasılsın serkan? amlı yazdı ve o dakikadan sonra birebir gibicidedemizin anlatıkları kısa ve komik, hafif küstah kaçamak cevaplarla kıızı akşam için bağladım ve akşam buluşuyoruz..

    akşam buluştuk aşırı derecede aksanım düzgündür aptal aptal konuşmam kızlarla terbiyeli ve saygılıyımdır kız yanımdayken akşam mest oldu. bu olaylar marmariste geçiyor.. bi mekana girdik kahve içerken kızla yine konuşuyoruz yine aynı şekilde komik, kısa,hafif küstah cevaplar vererek.. ve akşamın sonuna doğru (burası %100 doğru bi kelime bile abartmıyorum yemin ederim bak o kadar ciddiyim sallamıyorum)

    kızla aramızda geçen muhabbet şu oldu..
    a:ee şimdi napalım kahvelerimizde bitti
    b: sana fal bakardımda günümde değilim
    a: ben pek fal sevmem zaten
    b: bende fal bakmayı bilmem (gülüştük)

    sessizlik oldu bu konuşmalar 1-2 dk arası olan bişe

    b: ee napalım gidip bi klupte eğlenelim mi
    a: hayır ya ben pek sevmiyorum çok ses oluyor
    b: hmm anladım cnm dedim
    b: ee naplm dedm
    buraya dikkat
    a: xx ben seninle sevişmek istiyorum dedi
    b: hiç bir şekilde şaşırmamış gibi sarıldım buna öptüm tamam hayatım dedim
    a: ev boşmu dedi sizin
    b: dolu oldugunu bildigim halde bizim panpaları aradım onlar tek olsa çıkarlar ama annesi var bi panpanın o yüzden doluymuş dedim
    b: sende durumlar nasıl dedm
    a: bn (otelde çalışan kız) otelin lojmanında kalıyorum orasıda sadece kızlar için giremezsin dedi
    b: hmm napalım peki dedim(ama dikkat amı duyunca hemen hayvan gibi öneride bulunmuyorumm sakin davranıyorum)
    a: apart tutalım dedi..

    neyse buraları geçiyorum apart tuttuk odada pompa kısmını anlatmıcam ama pompadan sonra geçen diyalog burası aşırı derecede önemli iiyi okuyun

    a:biliyordum senin böyle biri olduğunu (saygılı, esprili,terbiyeli)
    b: nasıl bliyordun dedim
    a: ben kitap okumuyordum aslında hep seni kesiyordum senin konuşmana, arkadaslarına verdigin cvaplara, vucuduna çok dikkat ettim dedi biliyordum senin beni mutlu edecegini dedi
    b: cevabım sadece mmm.. oldu
    a: çünkü sen farklıydın dedi o anda anlamıştım dedi(sahilde yani) duruşun bakışların hepsi farklıydı

    b: teşekkr ederim bi iki güzel laf daha söyledikten sonra pompaya devam ettim..

    sonuç olarak: beyler ilk andaki çekim çok çok çok çok önemli ve sonrasıda önemli yukarda belirtmeyi unuttum mesela kız buluşalım akşam diyince yer ismini ben söyledim saat 11 de burada olalım dedim kızın eline sabaha kadar ipleri vermedim! yani bi gecede elde olanlar bunlar beyler bu adamı okumaya devam edin!
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      uyandığında donun da ıslak mıydı ulan okurken zütümle güldüm
      ···
   tümünü göster