1. 1.
    +63 -4
    (edit :son fifa saldırısını da sahiplenen huur çocukları için up amk)

    yaptığımız her operasyonda ustune alınan, sosyal tespit yapan sanal sozluk yazarları, ozellikle ekşi)

    buradaki her operasyonumuza bi kulp takan, burada ajanlık yapan, yaran inci sozluk entarileri baslıgında ıııh cok komiks mal bunlar yea tribine giren ebolalı angutlar, nöronlarını gibtiimin binleri..

    zaten ekşideki trollerin kurduğu bi yer orası, ordaki yazarların çogu aslında ekşiden, onlar inciyi bu kadar populer yaptı bik bik... diye cemkiren alayımızı ekşiden kovulmus kaapısında beni yazar yapın gotumu bile werebilirim nooolurrr diye yalvaran insanlar olduumuzu sanan asosyal homofobikler, kıcına kızıl ot soktuklarım,

    kendilerini ali ırk, ustun anglo sakson über gelişmiş nesil sanan fasit kafalı kahpe dölleri.

    lan olm farkında mısınız sizi giblemiyoruz lan? ekşideki herkes bir sekilde surada yazmak istiyor ama burdan Allah'ın kulunun ekşide yazar olayım gibi bir derdi yok mal beyinliler..

    burası artık ciddi bir kamuoyu bunu kafanıza gotunuze ananızın dıbına sokun.!!

    dilinize doladığınız ozgurlukcu ortdıbınızı biz bozmadık. bizim burda yasadığımız ve yasattığımız özgürlük aslında sizin
    yıllar boyunca sistematik bir sekilde nasıl tektipleştirildiğinizi, bi kalıba soktuğunuzu ve ne kadar sansürcü bir platform olduğunuzu su üstüne cıkardı.

    e yıllardır aynı format aynı gg aynı ayar sekansları, badicilik, ukela hastabakıcısı hiyerarsisi, angaje edilmiş ezik jenerasyomlar aynı zihniyet.. olum ozgur olan biziz, rahat olan biziz, kamuoyu biziz Allah askına nenize ozenelim sizin?

    mal mısınız bi domalın da işe yarayın

    ozet : cekemeyen ekşi ulu itu yazarları, adamı giberiz baq
    ···
   tümünü göster